Mocne...... Ale jakoś na mnie nie zrobiło to większego znaczenia.... Może dlatego że już miałem jeden śmiertelny wypadek w swoim życiu i śmierć nie jest mi obca......
Model Opla : astra f 1.4 Vectra B 1.8 16V
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 21:26
bym powiedzial ze mocne ale dobre dla tych co nie mysla za kierownica... za nim sie w dusi pedal gazu to trzeba pomyslec ..kazdy glupi potrafi jechac szybko ale wyjsc pod bramkowych sytuacji to jest sztuka..pozdro
Święta prawda panie bober18.... fakt jest jednak faktem że nie zawsze to wychodzi i nawet jeśli jedziesz przepisowo trafić się może cfaniak który będzie się uważał za mistrza kierownicy i ty wtedy też możesz ucierpieć.... Takie są realia.... Niestety.... Za kółkiem trzeba mieć oczy wokól głowy i nie zajmować myśli niczym innym jak sterowaniem tą jeżdżącą pułapką bo tak nazwałbym każde auto..... Niedość że pułapką to jeszcze śmiertelną pułapką.....
janekws Model Opla : VECTRA B 1.8 16V
Wiek: 21 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 47 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 10:07
FENIX napisał/a:
janekws, co masz do ludzi poniżej 30
nic nie ma do tego wieku sam mam 21 lat chodziło mi tylko o odpowiedni komentarz bo znam ludzi szczególnie młodych dla których takie zdjecia nic nie znacza a nawet potrafia sie takim czymś "cieszyć" i "nabijać" ale nic sie nie poradzi.
Te zdjecia moga uświadomić co niektórym jak mogą wyglądać, po część osób nie ma pojecia jak wyglada czlowiek po takim wypadku.
Jak widać szczegołnie narażenie są motocyklisci ale to jest logiczne.