I dlatego chce jakies słabe auto zeby mnie nie korciło
mi to nie szkoda tych piratów czy ludzi goniacych na skroty przez ruchliwe ulice ale tych niewinnych ludzi.
Powinno sie co jakis czas w tv puszczac zamiast reklam (w nocy gdy dzieci powiiny spac) to by duzo dało.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Meriva
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 09:01
tihomax napisał/a:
I dlatego chce jakies słabe auto zeby mnie nie korciło
mi to nie szkoda tych piratów czy ludzi goniacych na skroty przez ruchliwe ulice ale tych niewinnych ludzi.
Co da słabe auto - jak najedzie jakiś wariat na Ciebie.
Aż mnie ciarki przeszły po oglądnięciu. Sam mam rodzinny miniwan ze słabym 1,4 i jak pomyśle, że z dziećmi ...
Ostatnio zmieniony przez MTKM Sro Lut 06, 2008 09:03, w całości zmieniany 1 raz
Tak.......... obejrzałem właśnie materiał zdjęciowy. Bardzo drastyczny, ale działa ku przestrodze. Pamiętam jakieś 20 lat temu szaleli tylko młodzi ludzie swoimi "maluchami"
dzisiaj szaleństwo ogarnęło wszystkich i młodych ludzi, którzy jeżdżą 20 letnimi beemami i ludzi sukcesu może trochę starszych Ci zaś dosiadają swoich bardzo drogich maszyn. I jedni i drudzy nie szanują samochodów jak dawniej ponieważ zakup tych aut nie stanowił problemu
pozdrówki
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet