janekws Model Opla : VECTRA B 1.8 16V
Wiek: 21 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 47 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 23:45 PRZESTROGA
Daje link do strony gdzie mozecie ogladnac co przynosi brawura i szalenstwo, strona chyba dla ludzi powyzej 30 lat i stalowych nerwach, lepiej niektorzy niech nie ogladaja.
Mi zrobilo sie niedobrze jak to ogladalem.
STRASZNIE DRASTYCZNE SCENY UWAGA
Ostatnio zmieniony przez Cinek- Sro Maj 16, 2007 07:13, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
_________________ "Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Albert Einstein
CLARION DB358RMP 4x51W; HELIX BLUE 62- 2x; MId/Bass 100W, 2xTweeters; Pioneer 2x120W.
JAK POMOGŁEM KLIKNIJ BEER / POMÓGŁ, A NIE DZIĘKUJ.
Model Opla : AstraF caravan 17DTL
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 12:43
brrrr.... powinni to pokazywac na kursach prawa jazdy, cwaniakom przekraczającym dozwoloną prędkość, jeżdżącym po pijaku!!! ewentualnie profilaktycznie co rok albo 2 na kursach doszkalających
_________________ Biała Astra F caravan '94 X17DTL
Astra G sedan 2.0 DTL
126p 650E Białe Coupe
Model Opla : corsa zwana MrC
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 18:33
janekws, powiem szczerze, że nie byłam w stanie obejrzeć tego do końca.
Spasowałam przy około 1/3 materiału fotograficznego. Jako skromny user mam wątpliwości co do obecności tych fot na forum...
Przy tej okazji chciałabym napisać o 2 rzeczach.
Mój znajomy, chłop jak dąb co niejdeno w życiu widział i przezył, doświadczył na własnej skórze wypadku jedengo z tych jaki przedstawiają te fotografie.
Otóż zza krzaków na zakręcie pod pędzącego tira wytoczył się pijany człowiek. Znajomy widział go wcześniej i zdąrzył zwolnić. Na swoje nieszczęście tym razem. Siła uderzenie była tak olbrzymia, że głowa oderwana od korpusu wpadła mu przez otwatre okno na kolana. Skończył właśnie półroczny pobyt na oddziale psychiatrycznym po załamaniu nerwowym. Samochód poszedł do kasacji nie z racji uszkodzeń tylko z powodu tego co się stało.
Mam wśród znajomych strażaka. Zawód bardzo wymagający, odpowiedzialny i szczególny. Kiedyś przy okazji jakieś biesiady rozmowa zeszła na wypadki drogowe. Tak się składa, że strażacy na miejsce wypadku na ogół dojeżdżają jako pierwsi. Po 3 opowieści mniej więcej wyglądającej na taką jakie przedstawiają te wypadki musiałam wyjść a nie należę do zdelikaconych osób.
Czasami tak sobie myślę, że szczytem sadyzmu bez jakiegokolwiek odruchu humanitaryzmu byłoby zaserwowanie co niektórym sprawcom wypadków zwłaszcza w stanie nietrzeźwym takiej galerii zdjęć jako terapii wstrząsowej. Może to by podziałało...
_________________ W życiu chodzi o to aby być ciut niemożliwym
"...moje życie będzie miało taki sens, jaki ja sama mu nadam..." (Paulo Coelho - Piąta góra)
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Corsa B C14NZ
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 753 Skąd: Kielce/Lublin
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 20:53
fotki, owszem, mocne. Uważam, że znalazły się w dobrym miejscu. Może to chociaż trochę da ludziom do myślenia...
_________________ "Muszę przyznać, że przyjaciele, którzy widzieli mnie w tym trudnym czasie, rzadko mnie opuszczali. Było ich pięćdziesięciu trzech (któż może się pochwalić tak licznym gronem?): pięćdziesiąt dwie karty i butelka whisky."