Model Opla : audi tt
Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lut 2006 Posty: 464 Skąd: Pruszków
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 22:10
nie potrafie w takich sytuacjach powiedziec nic sensownego. i nie bede oryginalna, jesli powiem, ze to wielka tragedia dla najblizszych /rodziny/ .
moze ten wypadek /i wiele innych/ powinien zmusic nas wszystkich do myslenia: ciut mniejsz predkosc + uwaga za kierownica + poszanowanie innych uzytkownikow drogi = zycie.
Model Opla : Astra G 2.0 DI_16V
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 23:18
Własnie z tą nadzieje wkleiłem to zdjęcia na forum.....mi dało to duzo do myślenia i jakoś narazie odechciało mi się nocnych szalenstw po ulicach i mam nadzieje że to nie będzie chwilowo bo naprawde nie wiele potrzeba zeby zejść z tego świata...
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Rozpędzić brykę jest bardzo łatwo: zahamować gorzej.Nie wszyscy o tym wiedzą, czasem dowiadują się za późno...
Sorki za sarkazm.
Szkoda chłopa.
Wyrazy współczucia.
Wysłany: Pią Kwi 21, 2006 22:13
Dziękuje wam za wyraz współczucia.... Sam wiem że łatwo można rozpędzić samochód i szaleć....mnie po tym wszystkim przestało to bawić i mam nadzieje że nie jest to chwilowe...Sam się w głowe teraz pukam co odpierdzielałem nie raz autem Rozumiem przycisnąć na pustej drodze (szerokiej,równej bez drzew!!) ale wszystko ma swój umiar i o tym trzeba pamietać.Kuzyn jechał już do domu gdy się zorientował że zapomniał kurtki od kumpla wziąść z papierami auta to się zawrucił a w nocy tam policja zawsze lubi stać i w pośpiechu jadąc po papiery nie dotarł już po nie:(
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Gizmo [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 18:13
Szkoda chłopaka młody był całe życie przed nim było, niestety skonczyło się na jakimś cholernym drzewie.
To chyba odpowiednia chwila dla mnie by zmądrzeć i zdjąć noge z gazu. Naoglądałem się już masy zdjęć z wypadków ale jakoś nie docierało do mnie że moge skonczyć tak jak oni jeżęli dalej tak będe jeździł, ale dzisiaj po obejrzeniu tych fotek coś zaczyna mi się odblokowywać w bani i mówi koniec tych idioctw, czas zacząć jeździć normalnie.
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 20:05
Widzisz mi ktoś musiał zginąć tak tragicznie z rodziny żeby do mnie coś dotarło.... Bo ja absolutnie nic nie mam do przycisniecia na równej szerokiej drodze i przede wszystkim pustej.....a takie miesjca sa chyba tylko nocą na autobanach w niemczech.Ale oczywiscie wszystko ma swoje granice i łatwo jest ja przekroczyć i skonczyć tragicznie bo nawet gdy natrafimy na taka droge jaką napisałem może nam peknąć opona itp rzeczy.... więc pozsostaje tylko ROZS!DEK!!!