|
|
| Autor |
Wiadomość |
remus123 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 16:57
|
|
|
wymienie ten przekaznik i sprawdze mysle odrazu wymienic tez termostat bo czytalem ze czasem on powoduje takie pozeranie paliwka a zauwazylem ze zaraz jak kupilem auto to przy mega szalonej jezdzie wskaznik temperatuty wyjezdzal juz na czerwone pole a teraz jest tylkoko jedna kreska czasem dwie jak max poszaleje a autko jest gorace wiec termostat tez moze byc walniety napisze ci jak wymienie dzieki za rady
a i mam pytanie bo wczesniej jak pisales o impulsatorze wyciagnolem go wyczyscilem ale on jest sprawny a co miales namysli piszac ,,sprawdz czy wyprzedzenie zaplonu niepomorze"
oco ci dokladnie chodzilo bo jakos malo o tym pisze w necie |
| Ostatnio zmieniony przez remus123 Pon Kwi 07, 2008 22:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Pablo-28
Pablo-28
Model Opla : Kadett E e16nz
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:43
|
|
|
| Trzeba tylko podkręcić trochę zapłon. dać mu większe wyprzedzenie. I tyle ne gorącym silniku się to robi auto pracuje ale po tych błędack które wyskoczyły raczej nie powinno byc takiego problemu. Co do impulsatora to trzeba było sprawdzić odrazu ślimaka w skrzyni bo u mnie to ślima się wyrobił i nie napędzał impulsatora, stąd miałem problem. |
|
|
|
 |
|
|
|