Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przy schodzeniu do wolnych obrotow gasnie po odpaleniuChodzi
Autor Wiadomość
remus123
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 16:57   

wymienie ten przekaznik i sprawdze mysle odrazu wymienic tez termostat bo czytalem ze czasem on powoduje takie pozeranie paliwka a zauwazylem ze zaraz jak kupilem auto to przy mega szalonej jezdzie wskaznik temperatuty wyjezdzal juz na czerwone pole a teraz jest tylkoko jedna kreska czasem dwie jak max poszaleje a autko jest gorace wiec termostat tez moze byc walniety napisze ci jak wymienie dzieki za rady

a i mam pytanie bo wczesniej jak pisales o impulsatorze wyciagnolem go wyczyscilem ale on jest sprawny a co miales namysli piszac ,,sprawdz czy wyprzedzenie zaplonu niepomorze"
oco ci dokladnie chodzilo bo jakos malo o tym pisze w necie
Ostatnio zmieniony przez remus123 Pon Kwi 07, 2008 22:18, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Pablo-28 
Pablo-28

Model Opla : Kadett E e16nz

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:43   

Trzeba tylko podkręcić trochę zapłon. dać mu większe wyprzedzenie. I tyle ne gorącym silniku się to robi auto pracuje ale po tych błędack które wyskoczyły raczej nie powinno byc takiego problemu. Co do impulsatora to trzeba było sprawdzić odrazu ślimaka w skrzyni bo u mnie to ślima się wyrobił i nie napędzał impulsatora, stąd miałem problem.

Odpowiedz do tematu