|
|
| Autor |
Wiadomość |
michu1985r [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 14:19
|
|
|
Mój zestaw to radio Sunker Elite Two + antena hustler o długości jednego metra, niestety nie pamiętam nazwy modelu, antena na magnesie. Radio zamontowałem w konsoli środkowej pod zwykłym radiem w półeczce... Podłączyłem na kostkę do instalacji. Na ta chwile jestem zadowolony z takiego zestawu
szerokości |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Komm [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 16:13
|
|
|
Witam
President Harry II + antena magnetyczna president missouri. Zamontowałem w tigrze na miejscu popielniczki:) |
|
|
|
 |
TOIFEL
Lubię swoją Corse :D

Model Opla : Corsa B JOY C14NZ
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 12:41
|
|
|
| President Harry II + antena magnes President ML 145 świetny zestaw polecam |
|
|
|
 |
jogi1982
Grzechu

Model Opla : Classic X16SZR
Wiek: 26 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 584 Skąd: Warszawa Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 20:24
|
|
|
uniden 510 + hlustler zamontowane pod podłokietnikiem z allego gruszka z prawej str kierownicy cacy zestaw nie mowie o podłokietniku bo jest badziewny |
| Ostatnio zmieniony przez jogi1982 Pon Paź 22, 2007 20:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Ice81 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 14:01
|
|
|
Witam
Mój zestaw to Alan 121 + President New Alaska mocowana na stałe na troszeczke przerobionym uchwycie KF-150
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czupacz13 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 20:21
|
|
|
Witam ja bujam sie Tigerka moje radio to mx 3000 (stary dziadek )i antena Sirio SNACK 27 black. jeżeli chodzi o radio to trzymam je pod siedzeniem ze względu ze w tym aucie nie ma miejsca żeby je zamontować w aucie tak żeby nie było widoczne dla złodziei oczywiście radio mam podłączone pod zapalniczkę i tylko gruszka mi wystaje koło ręcznego a z antenką zrobiłem taki cwancig wywaliłem antenę od zwykłego radia i w te miejsce wstawiłem antenę CB(Zestroiłem antenkę 1.1 i dla jej bezpieczeństwa wywaliłem motylek i wkręciłem zwykłą nakrętkę a i te łączenie obleciełem taśma izolacyjna tak żeby wyrównać grubościa do cewki anteny następnie założyłem 2 koszulki termo kurczliwe(oczywiście czarne) i zgrzałem ,tylko co miałem motyw jeden tam jest przy tej orginalnej antenie po pierwsze wzmacniacz i końcówka do spryskiwania szyby tylnej także sprytnie to rozebrałem i wystawiłem tą końcówkę w drugą dziurę i zalałem klejem (żle to nie wygląda)a zwykłe radio podłaczyłem pod ogrzewanie szyby tylnej wykręciłem bat od wzwacniacza i tą podłaczyłem pod tapicerką kablami tak jak orginalnie było i poprzez kondensator odseparowałem napięcie wpinając sie pod kabel +12v który idzie do podgrzewania tylnej szyby(ale jeden minus tego radio"ZWYKŁE" gorzej śmiga o około 30% ale za to jest jeden DUŻY + CB Smiga SUPER(to co sprawdziłem to antenka ma 110cm i zasieg około 6-7km i co ważne antenka CB wygląda jak by była od zwykłego radia.pozrdawiam.jeżeli ktoś chce fotki to napiszcie czupacz13(małpa)o2.pl |
|
|
|
 |
krmit [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 11:49
|
|
|
Witam, ja od dwóch dni śmigam moją Corsą z radiem Alan 101, w zestawie z anteną Hustler IC-100. Narazie jestem zadowolony (być może dlatego, iż jest to moje pierwsze radio), ale jeździłem tylko po mieście. Myślę, że dopiero jak wyjadę w trasę, to wtedy będę mógł merytorycznie ocenić działanie tego zestawu.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
kerim7
kerim7
Model Opla : astra f combi
Wiek: 52 Dołączył: 13 Sty 2008 Posty: 2 Skąd: Pruszków Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 16:44 CB w moim aucie
|
|
|
| Witam serdecznie ja mam radyjko ,,Laffajete: do tego antenka ALAN 9 plus ktoś powie radio starsze od węgla ale ja na tym radyiku gadam od zawsze w CB ważne jest jak wychodzę czy mam czystą modulację a nie jak daleko leci nośna {zasięg} bo poco zbierać śmieci z 20km jak kolega jadący z przeciwka zapoda mi jak wygląda dróżka przedemną. Zgadzam się z opinią kolegi że na radiu jest bałagan,który sami tworzymy pytając gdzie nas słychać drażnią mnie tak że wulgaryzmy jeżdzę zawodowo to się tego nasłucham do bólu a w mojej Astrze 1 f combi ten zestaw spisuje się idealnie |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
rascal

Model Opla : Astra F C18XE
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 14:24
|
|
|
astra F radyjko alan 100 + antenka midland na magnes
zamontowane pod kierownica- klapka od bezpiecznikow |
|
|
|
 |
polik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 06:03
|
|
|
Używam radyjka Tti770 z anteną Presidenta Alaska (148cm). Wiele czytałem opinii sceptycznych na jego temat ale muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony - w mieście zasięg sięga 11km w trasie około 13, także jak na mój gust b. dobry wynik Sprzęt mam zamontowany na stałe w mojej asterce F tj. otwór w dachu, kabel pod tapicerką i radyjko z prawej strony środkowej konsoli
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|