Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Radio + antena
Autor Wiadomość
michu1985r
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 14:19   

Mój zestaw to radio Sunker Elite Two + antena hustler o długości jednego metra, niestety nie pamiętam nazwy modelu, antena na magnesie. Radio zamontowałem w konsoli środkowej pod zwykłym radiem w półeczce... Podłączyłem na kostkę do instalacji. Na ta chwile jestem zadowolony z takiego zestawu

szerokości ;)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Komm
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 16:13   

Witam

President Harry II + antena magnetyczna president missouri. Zamontowałem w tigrze na miejscu popielniczki:)

TOIFEL 
Lubię swoją Corse :D

Model Opla : Corsa B JOY C14NZ

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 12:41   

President Harry II + antena magnes President ML 145 świetny zestaw polecam

jogi1982 
Grzechu

Model Opla : Classic X16SZR

Wysłany: Pon Paź 22, 2007 20:24   

uniden 510 + hlustler zamontowane pod podłokietnikiem z allego gruszka z prawej str kierownicy cacy zestaw nie mowie o podłokietniku bo jest badziewny :) :wesoly:
Ostatnio zmieniony przez jogi1982 Pon Paź 22, 2007 20:24, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Ice81
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 28, 2007 14:01   

Witam :D

Mój zestaw to Alan 121 + President New Alaska mocowana na stałe na troszeczke przerobionym uchwycie KF-150 :D

Pozdrawiam

czupacz13
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 28, 2007 20:21   

Witam ja bujam sie Tigerka moje radio to mx 3000 (stary dziadek )i antena Sirio SNACK 27 black. jeżeli chodzi o radio to trzymam je pod siedzeniem ze względu ze w tym aucie nie ma miejsca żeby je zamontować w aucie tak żeby nie było widoczne dla złodziei oczywiście radio mam podłączone pod zapalniczkę i tylko gruszka mi wystaje koło ręcznego a z antenką zrobiłem taki cwancig wywaliłem antenę od zwykłego radia i w te miejsce wstawiłem antenę CB(Zestroiłem antenkę 1.1 i dla jej bezpieczeństwa wywaliłem motylek i wkręciłem zwykłą nakrętkę a i te łączenie obleciełem taśma izolacyjna tak żeby wyrównać grubościa do cewki anteny następnie założyłem 2 koszulki termo kurczliwe(oczywiście czarne) i zgrzałem ,tylko co miałem motyw jeden tam jest przy tej orginalnej antenie po pierwsze wzmacniacz i końcówka do spryskiwania szyby tylnej także sprytnie to rozebrałem i wystawiłem tą końcówkę w drugą dziurę i zalałem klejem (żle to nie wygląda)a zwykłe radio podłaczyłem pod ogrzewanie szyby tylnej wykręciłem bat od wzwacniacza i tą podłaczyłem pod tapicerką kablami tak jak orginalnie było i poprzez kondensator odseparowałem napięcie wpinając sie pod kabel +12v który idzie do podgrzewania tylnej szyby(ale jeden minus tego radio"ZWYKŁE" gorzej śmiga o około 30% ale za to jest jeden DUŻY + CB Smiga SUPER(to co sprawdziłem to antenka ma 110cm i zasieg około 6-7km i co ważne antenka CB wygląda jak by była od zwykłego radia.pozrdawiam.jeżeli ktoś chce fotki to napiszcie :D czupacz13(małpa)o2.pl

krmit
[Usunięty]

Wysłany: Nie Gru 09, 2007 11:49   

Witam, ja od dwóch dni śmigam moją Corsą z radiem Alan 101, w zestawie z anteną Hustler IC-100. Narazie jestem zadowolony (być może dlatego, iż jest to moje pierwsze radio), ale jeździłem tylko po mieście. Myślę, że dopiero jak wyjadę w trasę, to wtedy będę mógł merytorycznie ocenić działanie tego zestawu.

Pozdrawiam!

kerim7 
kerim7

Model Opla : astra f combi

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 16:44   CB w moim aucie

Witam serdecznie ja mam radyjko ,,Laffajete: do tego antenka ALAN 9 plus ktoś powie radio starsze od węgla ale ja na tym radyiku gadam od zawsze w CB ważne jest jak wychodzę czy mam czystą modulację a nie jak daleko leci nośna {zasięg} bo poco zbierać śmieci z 20km jak kolega jadący z przeciwka zapoda mi jak wygląda dróżka przedemną. Zgadzam się z opinią kolegi że na radiu jest bałagan,który sami tworzymy pytając gdzie nas słychać drażnią mnie tak że wulgaryzmy jeżdzę zawodowo to się tego nasłucham do bólu a w mojej Astrze 1 f combi ten zestaw spisuje się idealnie

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

rascal 

Model Opla : Astra F C18XE

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 14:24   

astra F radyjko alan 100 + antenka midland na magnes
zamontowane pod kierownica- klapka od bezpiecznikow

polik
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 12, 2008 06:03   

Używam radyjka Tti770 z anteną Presidenta Alaska (148cm). Wiele czytałem opinii sceptycznych na jego temat ale muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony - w mieście zasięg sięga 11km w trasie około 13, także jak na mój gust b. dobry wynik :D Sprzęt mam zamontowany na stałe w mojej asterce F tj. otwór w dachu, kabel pod tapicerką i radyjko z prawej strony środkowej konsoli :wesoly:
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu