witam was i proszę o pomoc mam omege rok 1998 w 2,0 16v z dosc fajnym wyposażeniem ale dziwi mnie jedno. podobno omegi od 1997 miały regulacje kierownicy a ja jej nie mam to dziwne ze w takiej klasie auta nie ma takowej regulacji.wiec cos jest nie tak czy moze nie wszystkie modele ją miały?
poprawiłem temat na bardziej czytelny - szeryf
Ostatnio zmieniony przez szeryf Pią Sty 05, 2007 09:49, w całości zmieniany 2 razy
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra G 2.0 DI_16V
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 18:10
Każdy samochód i to nie tylko opel na kazdy rynek wychodził w innej specyfikacji wyposarzeniowej lub technicznej ( np te same roczniki\silniki i modele aut mają inny układ hamulcowy np jedne mają tarcze na tyle a inne bębny) Więc widocznie właśnie masz auto wyprodukowane które z załozenia miało pojechać na inny rynek.Chodz przyszło mi na myśl że może miałeś kierownice przekładaną Bo ja też jednogłośnie słyszałem ze po livcie omegi w 1997\1998 miały regulacje kolumny kierowniczej....Ale czy np masz boczne airbagi i klosze przednie z gładkiego szkła??(soczewki)??
marcineke [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 18:13
mam 4 airbagi soczewki climatronik el fotele ale regulacji kierownicy brak a auto [przyjechało z niemiec
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Modernizacja była w połowie 1996r. a nie na przełomie 1997/98. I nie wszystkie miały regulację kierownicy. Za to opel standardowo stosował elektryczne sterowanie położeniem wysokości fotela.
Model Opla : Astra G 2.0 DI_16V
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 15:47
paweldm napisał/a:
Modernizacja była w połowie 1996r. a nie na przełomie 1997/98. I nie wszystkie miały regulację kierownicy. Za to opel standardowo stosował elektryczne sterowanie położeniem wysokości fotela.
Nie zgodze sie z tym pozatym nie jedna prasa motoryzacyjna napisała inaczej a pozatym wystarczy wejść na allegro i popatrzeć na omegi.