Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Seriale
Autor Wiadomość
michu71 

Model Opla : Opel Astra F Combi x16sz
Zaproszone osoby: 2
LPG: tak

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 11:43   Seriale

Witam kto oglądał film Ekstradycja i co o nim myśli bo to jest mój ulubiony serial napiszcie jakie lubicie seriale ja jeszcze lubię Kryminalnych,Czterech Pancernych iPies, Stawka Większa niż Życie,Janosik
Ostatnio zmieniony przez michu71 Sro Gru 06, 2006 09:26, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Halun-H2
[Usunięty]

Wysłany: Wto Gru 05, 2006 22:32   

Nawet nizły serial!

Kill3rReaper 

Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 16:35   

Ja może odbiegne od polskich seriali :]
Polecam Lostów (Zagubieni) świtny serial, myślałem ze najlepszy jaki kiedykolwiek wyszedł, ale niestety zacząłem oglądać Prison Break i musiałem znmienić zdanie :twisted:
Jak ktoś obejży pierwsze 3 odcinki to jest już po nim :D Ja się uzależniłem normalnie :twisted: A już od 21 stycznia puszczą to na polsacie, tyle że chyba zmienią nazwe...

Polecam przeczytać recenzje czy cokolwiek o tym i obejrzeć :twisted:

-=JaGeR=-
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 18:10   

Kill3rReaper napisał/a:
Ja może odbiegne od polskich seriali :]
Polecam Lostów (Zagubieni) świtny serial, myślałem ze najlepszy jaki kiedykolwiek wyszedł, ale niestety zacząłem oglądać Prison Break i musiałem znmienić zdanie :twisted:
Jak ktoś obejży pierwsze 3 odcinki to jest już po nim :D Ja się uzależniłem normalnie :twisted: A już od 21 stycznia puszczą to na polsacie, tyle że chyba zmienią nazwe...

Polecam przeczytać recenzje czy cokolwiek o tym i obejrzeć :twisted:

"Prison Break"- wczoraj skończyłem oglądać 1sezon który składa się z 22 odcinków.Teraz czekam aż kolega nagra mi kolejną część którą najprawdopodobniej oglądne równie szybko jak wcześniejszą (serial wciąga niemiłosiernie).

ps.stronka o serialu http://www.skazany.net/

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

maniakopel
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 18:49   

hEHEH co do "Prison Break" to też jestem pod wrażeniem tego filmu.Miałem ostatnio urlop i w ciągu tygodnia obejrzałem cały pierwszy epizod (22 odcinki) i kończę już oglądać drugi tzn dziś wychodzi 16 odcinek na telewizji FOX...a do ściągnięcia narazie jest 15 odcinków z czego ten 16 pewnie będzie za około tydzień do ściągnięcia :)

-=JaGeR=-
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 19:26   

Jak bym wiedzial ze na FOX leci to bym jakis cyfrowy pakiecik wykupił :D .A tak to na ostatni odcinek...nie warto :|

maniakopel
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 19:45   

-=JaGeR=-, NIe nie nie....nie rozumiesz mnie:) Ja nie mam żadnej telewizji FOX amerykańskiej tylko sa MANIACY co nagrywają te filmy sobie(odcinki) na bieżąco....a u TłUMACZE robią napisy do nich:) I tak jak napisałem....dziś wychodzi 16 odcinek epizodu drugiego więc pewnie na internecie wraz z napisami będzie dostępny za tydzień:) A na razie jest 15 :) Odcinki ściągam programem BearShare a napisy z albo http://napisy.org/ lub http://napisy.info/

-=JaGeR=-
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 20:22   

aaaaaaa...rozumiem.Myslalem ze oprocz polsatu serial leci jeszcze na innych polskich kanalach 8) .Slyszalem ze w USA prison break mozna zobaczyc tylko w necie i ze pracuja nad 3 sezonem!?!
ps.znasz jakies dobre fora z downloadem?potrzebuje 2sezon

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

dr_cybergoose
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 21:29   

uwielbiam:

wszystkie CSI, Puls miasta, nash bridges, w obronie prawa, archiwum x, nowojorscy gliniarze...itp...same kryminalne ogolnie rzecz ujmujac 8)

lost tyż troche ogladalem ale bez wodotrysków...

nienawidze:
m jak milosc, magda m, wszystkich polskich telenowel, oprocz plebanii (serio)....

maniakopel
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 07, 2007 00:16   

-=JaGeR=-, Też słyszałem że są prace nad 3 sezonem ale wkurza mnie to trochę bo nie chcę żeby zrobił się z tego serial jakiś na skale mody na sukces hehe :d Bo w końcu ile można uciekać przed policją.A co do sezonu drugiego to napisałem Ci jakiego programu używam i skad napisy ściągam:) A żeby mieć pewność że dobrą wersje ściągam to na tych stronach z napisami jest napisane dokładnie do jakiej wersji są to napisy np:prison.break.202.hdtv-lol i tak też kopiuje do beershare i zawsze mam pewność że pobieram co to chce:)

Odpowiedz do tematu