Wysłany: Czw Sie 16, 2007 16:11 solidny warsztat na Dolnym Śląsku
Prawdopodobnie będę musiał w swojej Zafirze OPC wykonać remont silnika (wstepna diagnoza-"zapiekły się pierścienie" poprzedni właściciel zapomniał dolewać oleju jeździł prawdopodobnie bez ) Czy ktoś zna sprawdzony warsztat na Dolnym Śląsku, który podjąłby się rzetelnego remontu silnika? Proszę o pomoc w wyborze serwisu.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Zafira B 1.9CDTI
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 12:56
JG Janusz Olszewski,Wrocław ul.Karkonoska/w pobliżu PR i TV,solidny i zna się na rzeczy.Nie naciąga na zbytnie koszty-polecam.Wiele razy pomógł mi i moim znajomym.
kolega777 [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 16:01
nero napisał/a:
Prawdopodobnie będę musiał w swojej Zafirze OPC wykonać remont silnika (wstepna diagnoza-"zapiekły się pierścienie" poprzedni właściciel zapomniał dolewać oleju jeździł prawdopodobnie bez ) Czy ktoś zna sprawdzony warsztat na Dolnym Śląsku, który podjąłby się rzetelnego remontu silnika? Proszę o pomoc w wyborze serwisu.
Witam! Z czystym sumieniem mogę policić ASO Hornet na Krzywoustego. Fachowa, miła i profesjonalna obsługa.
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić mojego mechanika, o którym można powiedzieć, że jest specjalistą jeśli chodzi o ople. Co prawda nie jest najtańszy, ale z pewnością najlepszy.
Krzysztof Bereski
ul. Obozowa
67-200 Głogów
tel. 603 566 280
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra G 1.8 X18XE1
LPG: Tak
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 20:51
kolega777 napisał/a:
nero napisał/a:
Witam! Z czystym sumieniem mogę policić ASO Hornet na Krzywoustego. Fachowa, miła i profesjonalna obsługa.
Omijaj Hornet z daleka. Jak mi wymianę pierścionków zrobili w poprzedniej asterce to musiałem szukać drugiego silnika.... Niefachowy serwis niiestety!
_________________ Ople i tak są tanie w eksploatacji
Model Opla : Opel Vectra B 2.0 TDI '98
LPG: nie
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 21:14
TadekT napisał/a:
JG Janusz Olszewski,Wrocław ul.Karkonoska/w pobliżu PR i TV,solidny i zna się na rzeczy.Nie naciąga na zbytnie koszty-polecam.Wiele razy pomógł mi i moim znajomym.
Również polecam. Jeździłem z pękniętą obsadką wężyka ciśnieniowego ponad miesiąc i prawie naciągnęli mnie na "padniętą turbinę". On znalazł w 5 minut.