|
|
| Autor |
Wiadomość |
holcu
Administrator

Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1581 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 7
|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 23:12 Strona www naszego portalu
|
|
|
Witam, w najbliższym czasie ruszy budowa portalu bo taki ma przyjąc charakter stronki o tematyce opla.
- będzie on zupełnie różny od dzisiejszego (który nie ma co ukrywać jest prymitywny)
- będzie bardzo rozbudowany aczkolwiek będzie żył
- chcielibyśmy się pokusić może o coś co wydaje się nie rzeczywiste ale największy portal o samochodach OPEL, obecnie prowadzone są rozmowy z firmami graficznymi, prowadzącymi studia tworzenia stron www
Ponieważ co 2 głowy to nie jedna, proszę o porady, ewentualnie informacje co byście chcieli w takim portalu widzieć.
Druga sprawa, to sprawa redaktorów ponieważ nasz portal mialby żyć, tzn mialyby się w nim pojawiać biezące informacje, aktualności, testy, ewentualne ciekawostki, oraz nasze forum.
Ogólnie prosiłbym Was również o opinie jak wy to widzicie, jak wam pomysl się podoba.
Narazie chciałęm się Was doradzić i podpytać. Nie ma oficjalnej daty kiedy to powstanie, być może jeśli nie znajdzie aprobaty taki pomysl nie wypali, aczkolwiek myśle ze warto o czymś pomyśleć |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
wacha007 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 18:43
|
|
|
testy..hmm ja mogę testwać mierzyć i wogóle... a tak naprawdę mam dostęp przeciez to aut różnych w komisie.. wiec nie ma z tym problemu najmniejszego... a co do pomysł super maży mi sie taka stronak gdzie będą każde wersje modelu silniki i z grubsza wyposażenie... |
|
|
|
 |
ja37
street killer

Model Opla : corsa b 2,0 157KM 209Nm było
Zaproszone osoby: 6
LPG: NIE
Wiek: 38 Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 12469 Skąd: Ziemia Obiecana :)
Punkty zdobyte: 79
|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 08:15
|
|
|
Nie byłbym dobrym redaktorem, ale chętnie będę czytał!! |
|
|
|
 |
Aneta83 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 10:42
|
|
|
Myślę że to byłby całkiem fajny pomysł i co do czytania,też bym była chętna |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Tomcio-Paluszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 20:27
|
|
|
| Portal będzie oparty na jakimś darmowym cms-ie czy ktoś cos pisze (modyfikuje) od nowa ?? |
|
|
|
 |
|
|
|