Model Opla : Była Astra 1.8 GT
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 23:59
no jasne ze będziesz miał problemy !! bo nasza Pieprzona Milicja tylko czeka na to !! żeby ci zabrać Dowód Rejestracyjny !!
ale jest na to sposób !!
ale jest kosztowny !! bo szyby robione sa na zamówienie !! i maja taki fajny myk ze gdy jest ciemno to sie rozjaśniają a jasno to ciemnieją !!
sa to moje stare informacje !! bo dawno sie ty przestałem interesować ..
ale gdy przyciemnisz szyby i nawet dostaniesz Atest to policja sie przyczepi .. mojemu koledze dali do wyboru !! albo zerwie przy nich albo pojedzie na przegląda i zerwie i taK I TAK !! wiec wybór należy do ciebie
ale to zależy na jakiego Milicjanta trafisz !! masz 50 / 50 % szansy jak cie złapie !!
Kiedy Odpalam Astre , Ulica mówi niema Lekko A potem na CPN płacz
" Chcesz sie zabić to Sie Zabij ,ale jak zabijesz kogoś razem z sobą to ludzie będą ci pluć na trumnę !! " Po Przeżyciach z ostatniego Zlotu do tego doszedłem !! Tekst By Młody Puławy
Model Opla : Astra F 93r.
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 08:57
cacek8969, z przyciemnieniem przednich szyb wyglada to tak..., wszystko jest zalezne na jakiego "misiaczka" trafisz jak bedzie spoko to Cie pusci jak nie to jest problem, chodzi tu o to ze szyba nigdy nie przepuszcza w 100% swiatla, i jakiekolwiek jej przyciemnienie powoduje jeszcze mniejsza przepuszczalnosc swiatla. Jedyna zecza do ktorej nie przyczepi Ci sie policja to jest "piecowe" przyciemnianie szybek, tzn takie jak fabrycznnie przyciemnione szyby, jest to do zrobienia ale jest to drogie. Jak sie kiedys o to orientowalem to przednie szybki to koszt ok 300zl
Model Opla : Astra F 93r.
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 14:34
cacek8969, teoretycznie tak ale zeby to zrobic to musisz sie udac gdzies na zbadanie przepuszczalnosci swiatla przez szybe przednia (czyt. boczne przednie), a pozniej dobor odpowiedniej folii, tak jak pisalem wczesniej zadna szyba w 100% nie przepuszcza swiatla z tego co kiedys gdzies czytalem przednia szyba przepuszcza ok 80% wiec pozostaje przyciemnienie o 5% co i tak jest praktycznie nie widoczne
Polecam warsztacik z szybami na ul. Kilińskiego przy Zarzewskiej za wymianę szybki w Kadecie HB (szyba była akurat moja) 120zł włącznie z demontażem spojlera na klapie... ze szybą ich cena jak wcześniej podawano.
Ja polecam warsztat w Zgierzu.( jak się jedzie na Nową Gdynię)
Gościu zajmuje się sprzedażą i montażem szyb samochodowych oraz przyciemnia szybki.
Ma niezłe ceny. Jest w 100 % sprawdzony!
Zgierz ul. Chopina 2a
tel. 602-35-09-35
Jeśli mnie pamięć nie myli to ma stronkę http//:www.autofolia.prv.pl
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet