Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 23:54
między toruniem a świeciem zauważyłem niemały koreczek na trasie, z 7 tirów a za nimi cały sznur osobówek, ja za nimi, no i 40 km/h i słyszę:
x: mobile co tam się tak wlecze z przodu
y: pług kolego, pług
x: jaki pług?
y: śnieżny (tzw. solarko piaskarka)!!
x: im się chyba po :censored: - nie ta pora roku
y: no wiesz kolego ja słyszałem że w zakopcu spadł śnieg i -3 C i oni nie chcą zaspać jak ta śnieżyca do nas przyjdzie
x: hehehe, a może jakieś szkolenie mają jak odśnieżać niewidzialny śnieg
M1: jak ul. Kolumny do Rzgowskiej?
M2: Kolego, suszara przy Carrefourze po Twojej stronie!
M3: Nie suszara, tylko w Tico przywaliłem i kolizje "miśki" opisują!
M1 - Nie podjadę pod tę górke. Można to jakoś ominąć?
M2 - Nie bardzo. Podjeżdżaj. Gdyby co, to Cię popchniemy.
M3 - Z tym popychaniem, to mów kolego za siebie. Ja się nie przyłączę. Ja wolę swoją żonę, a nie kolegę z trasy popychać.
To drugie to chyba z Łodzi, opis dróg pasuje i jeszcze Carrefour...
Robo [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 07:33
- JAk mnie słychać ??
- Jak radio maryja
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
jozerak [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 10:02 Teksty z CB
- Jak mnie słychać ?
- Nie słychać ćie wogóle ?
najlepsze byly rozmowy radiowicza i radiowiczki wyznajacy sobie miłość
to dopiero było
Trudno mi to opisać ale jesli bym zaczoł to na 1000 postów by sie nie skonczyło.
szkoda ze nie nagrywłem takich sytuacji
pizza1975 [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 08:03
W sobotę jechałem do Radomia. Koło Białobrzeg usłyszałem ostrzeżenie o nieoznakowanym mondeo w kolorze granatowym w okolicy obwodnicy Białobrzeg. Kilka pytan ustalających gdzie są. Poleciał tekst o tym że trzeba zniszczyć to mondeo. W tym momencie włączyli się "chłopcy" z pytaniem co mobilkom nie podoba się w ich mondeo Kilka śmiesznych zdan i cisza. Potem ktoś znowu się pyta gdzi oni są. Oni się włączyli z tekstem: "chłopaków z radiem nie ganiamy, a jak patrzyć nie potraficie to trudno. Soimy <<U Jędrka>> (czy gdzieś tam)". Po tym to już dostałem lekkiego ataku śmiechu.
Robo [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 11:17
miśki nie mogą mieć cb
michaug [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 12:35
I chyba tu jesteś w błędzie zauważ na drogówce, że teraz co drugi radiowozik to ma magnesóweczkę na klapie z tyłu a w środku dwie gruszki no i często się zdarza słyszeć ich na radyjku.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Robo [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 18:38
wiem że kiedyś mieli zakaz posiadania cb w samochodzie mogli mieć tylko te swoje radia a za posiadanie i urzywanie cb na służbie mogli solidnie beknąć.
michaug [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 20:14
No myśle, że to było kiedyś a teraz odkąd w 2004 zniesli rejestrację to i oni muszą iść z biegiem czasu . Pewnie chcą wiedzieć kiedy się ktoś o nich pyta