Model Opla : Vectra C 1,9CDTI,Corsa C 1,2
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 16:02
a ja slyszalem któregos razu na miescie tekst jaki gosciu z tira sprezentował komuś z osobówki po zajechaniu drogi:
-jakby twój stary wiedzial że takiego ch**a spłodzi, to by sie spuścił na talerz i zjadł zupe mleczną
nie wiem czy w waszych miastach też tak jest ale w Białym kiedy nie siedzisz na radiu to ze 3 razy na minute ktoś "testuje radyjko" i pyta sie jak go słychać i była taka sytuacja, że ktoś sie pytał jak dojechać na jakąś tam ulice i i jedyne co słyszał na 19 to "mobile jak mnie słychać??"(żałosne) więc po 5 próbie w końcu powiedzial:
-wy śledzie to bardzo glodni wiedzy naród i byście tylko sie słuchali nawzajem, ale jak pomóc to nie ma chętnych
_________________ widzisz w lusterku czarną Vectrę i?? zjeżdzasz mi z drogi bo myślisz że to policja
Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3221 Skąd: Pobiedziska
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 18:45
york napisał/a:
to jeszcze gdzies w polsce sa pysie?
oryginal jest z Poznania,a reszta to podróba.
Ostatnio gdzieś jakiegoś pysie namierzyli i dostał takie lanie,że sie juz nie odzywa
_________________ Superelastyczne opony pełne do wózków widłowych.Montaż na terenie całego kraju.http://www.direkta.net.pl/
york Model Opla : Calibra 2.0 8v
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 01:48
heh byc moze ze ten nasz to papuga,ale ostatnio tez mu chlopaki obiecywali zrobic z nim porzadek.skubany sieje w promieniu dobrych 30km od miasta,a sa dni ze calusienka dobe potrafi "pysiac".generalnie to w poblizu miasta nawet nie wlaczam radia ze wzgledu na tego glaba