Panowie nie będe ukrywał że od pewnego czasu nosze się z zamiarem kupna takiego tłumika. Wiem że dedykowany idzie w koszta rzędu 2000 zł a to jak dla mnie kosmos ale do rzeczy.
Jakie są wymiary takiego tłumika sportowego (długość szerokość wysokość puszki) chodzi mi o limuzyne.
Jak z hałasem (chodzi mi o troche bardziej sportowy dzwięk, epoke "im dalej mnie słychać tym lepiej" mam juz za sobą)
No i jak przedstawiało sie to cenowo (tłumik i montarz) wiem że pare osób ma takie tłumiki więc ...
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Tigra & Corsa B
Wiek: 26 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 354 Skąd: Krosno Odrzańskie
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 21:06
montaz tlumika uniwersalnego to koszt ok 50-70 pln...przynajmiej u mnie tyle kosztowalo....ultery nie sa uciazliwe...ja mam KM turbo- tez daje rade..tlumik z czasem musi sie wypalic i staje sie glosniejszy...polecam ultera uniwersalnego...ulter bardziej pierdzi...km bardziej buczy...tak bym to okreslil (przynajmiej ja mam takie doswiadczenia)
Robo [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 08:13
Taaaa własnie nad ulterem sie zastanawiam bo miałem go w golfie i jak dla mnie było 100 % cool. KM nie chce, kolega ma w omie A i hałas jest wśrodku jak dla mnie nie do zaakceptowania
Tylko Kari wszystkie te tłumiki pasują puchą do omegi bo jak byłem ze dwa lata temu i sie dopytywałem to tam jest dosyć mało miejsca bo orginalny tłumik w omie jest w postawiony w pion a nie leży na płask
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
kari [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 08:46
Robo napisał/a:
Tylko Kari wszystkie te tłumiki pasują puchą do omegi
no raczej nie wszystkie,ja ci podałem tylko troche wymiarów,a z resztą patrzyłem na stronie ultera i nie mam żadnych tłumników do omegi.
Robo [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 14:36
No widzisz a ja pytam o wymiary puszki do omegi
kari napisał/a:
a ci podałem tylko troche wymiarów
Kompletnie bezurzytecznych nie interesują mnie do innych samochodów tylko do omegi