Model Opla : Signum
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 14:52 TOP AUTO Ostrołęka
Przestrzegam przed korzystaniem z usług serwisu TOP AUTO Punkt satelitarny w Ostrołęce.
Bardzo mocno się na nich zawiodłem.
Sprawa wyglądała tak że wstawiłem do nich auto które było sprowadzone i powiedziałem że mają je "SPRAWDZIĆ" zrobić generalny przegląd wymienić filtry itd.
Po odbiorze auta okazało się że tak naprawdę zrobili z 40% tego co obejmuje taki przegląd a kasę wzięli jak za całość.
Dodatkowo wiedza i doświadczenie mechaników jest mizerne. Brak części zamiennych na magazynie.
Bardzo jestem zniesmaczony i niezadowolony.
Ten serwis to skandal!!
W razie pytań piszcie na maila.
Pozdrawiam
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : vectra A 2,0 +gaz
Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 115 Skąd: Ostrołęka
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 22:20
Witam i pozdrawiam.Jestem z Ostrołęki,jeżdże vectrą i nikomu nie polecam serwisu opla w Ostrołęce.Tam nie pracują zawodowcy znający się na samochodach tylko wiejscy amatorzy zebrani z pobliskich zabaw na wioskach.Z góry zaznaczam ,że nie chciałem urazić nikogo z poza miasta wszak Ostrołęka to też wieś choć może większa niż inne.
pozdrawiam-regemen
robertnet Model Opla : corsa B 1.4 16v sport
Wiek: 28 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 274 Skąd: Ostrołęka
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 10:49
witam, też z ostrołeki jestem, podzielaam zdanie kolegów, wymieniam u nch tylko olej w silniku, żadnych innych remontów, mechaicy- to amaotorzy. W mojej firmie mamy auta opla, i tez narzekamy na ich serwis.
P.S. to samo tyczy sie do mechanika z ulicy 11 listopada- Kuby, tez mi schrzanił samochód.
Model Opla : Signum
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 15:03
Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podać namiary na dziennikarza z TVN Turbo który zajmuje się realizacja programu który pokazuje nieuczciwość serwisów.
Myślę że warto mówić głośno o takich rzeczach dla naszego wspólnego dobra.
Pozdrawiam
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 16:18
rok4d napisał/a:
Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podać namiary na dziennikarza z TVN Turbo który zajmuje się realizacja programu który pokazuje nieuczciwość serwisów.
Myślę że warto mówić głośno o takich rzeczach dla naszego wspólnego dobra.
Pozdrawiam
Witam,to jest doskonały pomysł aby pokazać największe fuszerki mechaników w serwisach samochodowych,nietylko oploskich.Ostatnio ustawiano mi zbieżnośc kół przednich w salonie forda w ostrołęce.Komentarz:kompletna lipa-pozornie wygląda wszystko profesjonalnie...ale praktyka do bani-chodzi mi o fachowość wykonywania usług.Wielka lipa w fordzie-Ostrołęka!!!
witam ! mój znajomy poprosił mnie(ponieważ on nie ma dostępu do sieci) ,abym pomógł mu znaleść jakiś dobry warsztat w okolocach miasta Różan (koło Ostrołęki) , chodzi tu o pojazd marki Opel Senator ( roku nie pamiętam ale taki Omegowaty),trzeba w nim naprawić skrzynie automat. bo coś tam było spawane i olej cieknie, wyciągnąć eLPeGa, prawdopodobnie cos z kompem jest nie tak,samochód chyba nie jest na chodzie , no i pewnie sie tam uzbiera.będe wdzięczny za odpowiedzi. pozdrawiam
dodam że kolega jest z Łodzi , ja z Lublina , a jego Senator stoi w Różanie
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 14:44
Jeśli mogę pomóc,to w Ostrołęce znam mechanika(naprawdę dobrego i ceny za naprawy ma przyzwoite)a raczej naprawiam u niego jeśli coś mi się zknoci.Jego warsztat jest na ulicy Poznańskiej(przy skręcie do niego jest jego reklama).On sam jeżdził omegą z 92 roku wcześniej i to dosyć długo i sporo opli u niego jest robionych,także gość co nieco ma pojęcia.Polecam.A i z holowaniem z różana też nie byłoby u niego problemu.
dzięki serdeczne za odpowiedź, przekaże mojemu kumplowi tą wiadomość i jak coś ustale to odpiszę tutaj co i jak:) pozdrawiam
EDIT:
rozmawiałem z kumplem przed chwilą i powiedział,że w okolicy najbliższych świąt bedzie w Różanie i bedzie mógł sie tym zająć,chciałem jeszczepoprosić o wskazanie na mapce którą dołączam gdzie mniej więcej jest ten warsztat,czy od strony północnej ,czy południowej, "linijka" jest na dole mapki więc mozna nawet w przyblizeniu w metrach podać pozdrawiam jeszcze raz i dziekuje za pomoc
[img][/img]
Ostatnio zmieniony przez seh Sob Lut 02, 2008 13:30, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 16:42
Na mapce ,mniej więcej na lini między strzałkami,troszkę bliżej tej górnej.Wpisz w googlach mapa ostrołęki i wpisz ul.Poznańska i pokaże ci się dojazd.Pozdrawiam
Model Opla : opel corsa 1.2
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 18:20
czesc wszystkim!
moze ktos mi pomoze-mam corse 1.2 z 94' strasznie glosno chodzi bylam na warsztacie i okazalo sie ze trzeba wymienic-tak powiedzial mechanik-wal rozrzadu-poniewaz zawory 2 boczne czy cos takiego nie przepuszczaja oleju-sa calkowicie suche-czy cos takiego-ja nie znam sie na autach i nie wiem jak to sie wszystko nazywa i pewnie zle tlumacze ale nie umiem inaczej.
ale koles mi powiedzial ze nie tzreba wymieniac walka rozrzady tylko uszczelki-ktore pewnie ze starosci sie przetarly albo cos w tym stylu i dlatego glosno chodzi albo jakies cylinderki sie zapchaly
prosze niech mi ktos poradzi co mam robic,bo nie stac mnie na wymiane walka-koszty tej imprezy wynosza 400zl