Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
TOP AUTO Ostrołęka
Autor Wiadomość
rok4d 
Rok4d

Model Opla : Signum
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 14:52   TOP AUTO Ostrołęka

Przestrzegam przed korzystaniem z usług serwisu TOP AUTO Punkt satelitarny w Ostrołęce.
Bardzo mocno się na nich zawiodłem.
Sprawa wyglądała tak że wstawiłem do nich auto które było sprowadzone i powiedziałem że mają je "SPRAWDZIĆ" zrobić generalny przegląd wymienić filtry itd.
Po odbiorze auta okazało się że tak naprawdę zrobili z 40% tego co obejmuje taki przegląd a kasę wzięli jak za całość.
Dodatkowo wiedza i doświadczenie mechaników jest mizerne. Brak części zamiennych na magazynie.
Bardzo jestem zniesmaczony i niezadowolony.
Ten serwis to skandal!!
W razie pytań piszcie na maila.

Pozdrawiam

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
regemen 
regemen

Model Opla : vectra A 2,0 +gaz
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 22:20   

Witam i pozdrawiam.Jestem z Ostrołęki,jeżdże vectrą i nikomu nie polecam serwisu opla w Ostrołęce.Tam nie pracują zawodowcy znający się na samochodach tylko wiejscy amatorzy zebrani z pobliskich zabaw na wioskach.Z góry zaznaczam ,że nie chciałem urazić nikogo z poza miasta wszak Ostrołęka to też wieś choć może większa niż inne.

pozdrawiam-regemen 8)

robertnet 

Model Opla : corsa B 1.4 16v sport
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 10:49   

witam, też z ostrołeki jestem, podzielaam zdanie kolegów, wymieniam u nch tylko olej w silniku, żadnych innych remontów, mechaicy- to amaotorzy. W mojej firmie mamy auta opla, i tez narzekamy na ich serwis.
P.S. to samo tyczy sie do mechanika z ulicy 11 listopada- Kuby, tez mi schrzanił samochód.

rok4d 
Rok4d

Model Opla : Signum
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 15:03   

Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podać namiary na dziennikarza z TVN Turbo który zajmuje się realizacja programu który pokazuje nieuczciwość serwisów.
Myślę że warto mówić głośno o takich rzeczach dla naszego wspólnego dobra.
Pozdrawiam

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
regemen 
regemen

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 16:18   

rok4d napisał/a:
Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podać namiary na dziennikarza z TVN Turbo który zajmuje się realizacja programu który pokazuje nieuczciwość serwisów.
Myślę że warto mówić głośno o takich rzeczach dla naszego wspólnego dobra.
Pozdrawiam

Witam,to jest doskonały pomysł aby pokazać największe fuszerki mechaników w serwisach samochodowych,nietylko oploskich.Ostatnio ustawiano mi zbieżnośc kół przednich w salonie forda w ostrołęce.Komentarz:kompletna lipa-pozornie wygląda wszystko profesjonalnie...ale praktyka do bani-chodzi mi o fachowość wykonywania usług.Wielka lipa w fordzie-Ostrołęka!!!

seh 

Model Opla : calibra
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 20:52   

witam ! mój znajomy poprosił mnie(ponieważ on nie ma dostępu do sieci) ,abym pomógł mu znaleść jakiś dobry warsztat w okolocach miasta Różan (koło Ostrołęki) , chodzi tu o pojazd marki Opel Senator ( roku nie pamiętam ale taki Omegowaty),trzeba w nim naprawić skrzynie automat. bo coś tam było spawane i olej cieknie, wyciągnąć eLPeGa, prawdopodobnie cos z kompem jest nie tak,samochód chyba nie jest na chodzie , no i pewnie sie tam uzbiera.będe wdzięczny za odpowiedzi. pozdrawiam
dodam że kolega jest z Łodzi , ja z Lublina , a jego Senator stoi w Różanie :)

regemen 
regemen

Wysłany: Pon Sty 28, 2008 14:44   

Jeśli mogę pomóc,to w Ostrołęce znam mechanika(naprawdę dobrego i ceny za naprawy ma przyzwoite)a raczej naprawiam u niego jeśli coś mi się zknoci.Jego warsztat jest na ulicy Poznańskiej(przy skręcie do niego jest jego reklama).On sam jeżdził omegą z 92 roku wcześniej i to dosyć długo i sporo opli u niego jest robionych,także gość co nieco ma pojęcia.Polecam.A i z holowaniem z różana też nie byłoby u niego problemu. :lol:

seh 

Model Opla : calibra
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 13:03   

dzięki serdeczne za odpowiedź, przekaże mojemu kumplowi tą wiadomość i jak coś ustale to odpiszę tutaj co i jak:) pozdrawiam

EDIT:
rozmawiałem z kumplem przed chwilą i powiedział,że w okolicy najbliższych świąt bedzie w Różanie i bedzie mógł sie tym zająć,chciałem jeszczepoprosić o wskazanie na mapce którą dołączam gdzie mniej więcej jest ten warsztat,czy od strony północnej ,czy południowej, "linijka" jest na dole mapki więc mozna nawet w przyblizeniu w metrach podać :D pozdrawiam jeszcze raz i dziekuje za pomoc
[img][/img]
Ostatnio zmieniony przez seh Sob Lut 02, 2008 13:30, w całości zmieniany 2 razy  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
regemen 
regemen

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 16:42   

Na mapce ,mniej więcej na lini między strzałkami,troszkę bliżej tej górnej.Wpisz w googlach mapa ostrołęki i wpisz ul.Poznańska i pokaże ci się dojazd.Pozdrawiam

ewelina2626 
ewelina

Model Opla : opel corsa 1.2
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 18:20   

czesc wszystkim!
moze ktos mi pomoze-mam corse 1.2 z 94' strasznie glosno chodzi bylam na warsztacie i okazalo sie ze trzeba wymienic-tak powiedzial mechanik-wal rozrzadu-poniewaz zawory 2 boczne czy cos takiego nie przepuszczaja oleju-sa calkowicie suche-czy cos takiego-ja nie znam sie na autach i nie wiem jak to sie wszystko nazywa i pewnie zle tlumacze ale nie umiem inaczej.
ale koles mi powiedzial ze nie tzreba wymieniac walka rozrzady tylko uszczelki-ktore pewnie ze starosci sie przetarly albo cos w tym stylu i dlatego glosno chodzi albo jakies cylinderki sie zapchaly

prosze niech mi ktos poradzi co mam robic,bo nie stac mnie na wymiane walka-koszty tej imprezy wynosza 400zl

prosze o pomoc
dzieki z gory

Odpowiedz do tematu