Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

heeelp


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   guniak

guniak
  • Forumowicz
  • 840 postów
  • LokalizacjaChrzanów
  • Model:Opel Astra II
  • Silnik:1,6 8V 98r.
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 13 sierpień 2007 - 19:20

Zniknęły mi wszystkie zdjęcia z apartu cyfrowego Samsung A40. Obejrzałem zdjęcia,tylko jedno skasowałem(nie ma trybu -kasuj wszystkie-)przychodze do domu podłączam pod kompa a tu nic nie ma.Czy mógł sie namagnesować ,ale jak był tylko w aucie.?!
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

Użytkownik jest zalogowany Pan Kontekstowy

  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • Model:Opel
  • Posiadasz LPG:TAK

#2 OFFLINE   loozack

loozack

    grzesiek

  • Zasłużony
  • 1006 postów
  • LokalizacjaJarosław
  • Model:Nie Opel
  • Silnik:1.5 CRDi 102KM
  • Nadwozie:hatchback
  • Posiadasz LPG:TAK

Napisano 13 sierpień 2007 - 19:28

Spróbuj pobawić się tym programem: http://www.loader.pl...more.php?id=114 albo tym: ftp://ftp2.convar.com/pcinspector/pci_filerecovery.exe może uda się odzyskać.
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#3 OFFLINE   huri_khan

huri_khan

    huri_khan

  • Zasłużony
  • 2202 postów
  • LokalizacjaBytom
  • Model:Nie Opel
  • Inna marka:Chevi Cruze
  • Silnik:X18XER
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 13 sierpień 2007 - 19:39

Jeżeli miałeś go w miejscu gdzie trzęsie, np w schowku lub przy głośniku to mogło mieć miejsce że zostały dane utracone.
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#4 OFFLINE   guniak

guniak
  • Forumowicz
  • 840 postów
  • LokalizacjaChrzanów
  • Model:Opel Astra II
  • Silnik:1,6 8V 98r.
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 13 sierpień 2007 - 19:45

był pod ręcznym a tam jest dojście do kompa.komórke tez tam trzymam. 550 zdjęć aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#5 OFFLINE   loozack

loozack

    grzesiek

  • Zasłużony
  • 1006 postów
  • LokalizacjaJarosław
  • Model:Nie Opel
  • Silnik:1.5 CRDi 102KM
  • Nadwozie:hatchback
  • Posiadasz LPG:TAK

Napisano 13 sierpień 2007 - 19:51

nie panikuj tylko próbuj odzyskiwać tymi programami które Ci podałem. Najlepiej tym drugim - PC Inspector Filerecovery
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#6 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 13 sierpień 2007 - 19:59

a próbowałeś wyjąć i włożyć ponownie kartę. Na zlocie żaglowców przeżyłem podobne chwile jak mi pojawił się komunikat że brak zdjęć, a było z 60. Pomogło.

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

Użytkownik jest zalogowany Pan Kontekstowy

  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • Model:Opel
  • Posiadasz LPG:TAK

#7 OFFLINE   holcu

holcu
  • Administrator
  • 1163 postów
  • LokalizacjaSzczecin
  • Model:Opel Astra II
  • Silnik:1.6 16V 103KM
  • Posiadasz LPG:TAK

Napisano 13 sierpień 2007 - 20:04

Być może uległa uszkodzeniu karta pamięci z różnych przyczyn niekoniecznie miejsca ostatniego spoczynku. Generalnie możesz spróbować tak jak loozack pisał, podłącz aparat bądź samą kartę pamięci do komputera w moim komputerze powinien pokazać się nowy dysk (domyślnie jest to twoja karta pamięci) następnie programami typu recovery próbować odzyskać wszystkie ostatnie dane na karcie pamięci. To powinno pomóc jeśli karta jest fizycznie sprawna i jesli nie wrzucałeś nowych zdjęc na kartę poprzez robienie fotek Pozdrawiam i napisz o efektach
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#8 OFFLINE   guniak

guniak
  • Forumowicz
  • 840 postów
  • LokalizacjaChrzanów
  • Model:Opel Astra II
  • Silnik:1,6 8V 98r.
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 13 sierpień 2007 - 20:07

jutro powiem co i jak ,bo teraz do pracy śmigam.Karte przełożyłem do innego aparatu i nic nie pokazało.Więc zrobiłem nim kilka fotek i które sie zapisały,ale tamtych dalej nie ma.DVD tez nie znalazło fotek
dodam że aparat pokazuje że 100-548 zdjęć(chyba 100 miejsc na aparacie i 548 na karcie)
te zrobione ostatnie zdjęcia idą w pętle na 548 do 551.czyli od 100 do 548 nic nie pokazuje.

[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 20:54 ]
troche ciemny jestem w angielskim i nie wiem jak poradzić sobie z programami.
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#9 OFFLINE   jogi1982

jogi1982
  • Forumowicz
  • 448 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Model:Opel Astra I
  • Silnik:X16SZR
  • Nadwozie:SEDAN
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 19 sierpień 2007 - 08:04

łe jest to cyfrowy nosnik nie mogło sie namagnesować jedynie karta mogła sie uszkodzic ale czemu nie wiem
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#10 OFFLINE   guniak

guniak
  • Forumowicz
  • 840 postów
  • LokalizacjaChrzanów
  • Model:Opel Astra II
  • Silnik:1,6 8V 98r.
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 19 sierpień 2007 - 10:03

doszedłem do tego jak się zdjecia skasowały.sam skasowałem ,bo tak jest dziwnie aparat skonstruowany ,że sie kasuje zdjęcia w odpowiednim menu nawet nie wiedząc że sie wszystkie kasuje. wiem ze zdjęcia są na karcie bo je odzyskałem ,ale nie mogę/nie umiem ich zgrać na kompa

  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież