Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Padł akumulator


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   wolek0606

wolek0606
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Model:Opel Astra II
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 24 styczeń 2018 - 17:04

Witam od kilku dni auto ciężko odpalalo . Myślałem że dlatego że jest temperatura na minusie i zawsze ciężko odpala. Parkowalem dzisiaj auto i wspomaganie zaczęło ciężko chodzić i światło przygasac. Wrzuciłem na luz, żeby auto trochę pochodziło i później zgasilem . Następnie już nie odpalił.myślicie ze to alternator przestał lądować ? Akumulator rok temu wymienialem
  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

Użytkownik jest zalogowany Pan Kontekstowy

  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • Model:Opel
  • Posiadasz LPG:TAK

#2 OFFLINE   adam1954

adam1954
  • Moderator
  • 9761 postów
  • LokalizacjaOświęcim i okolice
  • Model:Opel Meriva A
  • Silnik:Z16XE
  • Posiadasz LPG:TAK

Napisano 24 styczeń 2018 - 17:17

Nie rób sobie jaj.

Jest dział Astry .

Poczytaj jak i co posprawdzać a czego nie będziesz rozumiał lub dogłębniej będziesz się chciał dowiedzec to pisz.

Na razie to jest pytanie 5 latka.

A o forum nie jest dla przedszkolaków.

Na forum tematów o nieodpalaniu silnika jest mnóstwo.

Jak sprawdzić stan aku też.

Więc do dzieła w czytaniu i pierwsze przeczytaj regulamin.

 

http://forum.opel24....egulamin-forum/


  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież

#3 OFFLINE   rafaln1

rafaln1

    Rafał

  • Administrator
  • 3643 postów
  • LokalizacjaSzlak Piastowski...
  • Model:Nie Opel
  • Silnik:Spalinowy
  • Nadwozie:Blaszane
  • Posiadasz LPG:NIE

Napisano 24 styczeń 2018 - 17:19

myślicie ze to alternator przestał lądować ?

 

Poczekaj, zaraz podjedzie ktoś z forum i to sprawdzi.

A jak zejdzie ci powietrze z koła to zapytasz na forum czy możesz mieć dziurę w oponie???

Czy może ruszysz tyłek i sam sprawdzisz??

Jeszcze troszkę i zmienimy nazwę z Forum na  Internetowa Szklana Kula.


  • 0

Uruchom; JavaScript!
Odśwież