Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Typ kobietki
Autor Wiadomość
Aneta83
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:25   

janusz napisał/a:
Taaaaaa! Przytulić wtedy! Nooooooo!
Oczywiście, a, potem parę tygodni leczyć rany po paznokciach, ;p :wesoly: :wesoly: ;p :wesoly:

Przepraszam , kto mi wyjaśni co to za krzyżyk wyskoczył nad moim zdjęciem?
Czyżbym nagrabił sobie aż tyle u płci pięknej, że postawiły już na mnie krzyżyk?

Ja też widzę ten krzyżyk nad Twoim foto ,ale to chyba samo zniknie jak będzie chciało :wink: Mnie sie tak czasem robiło,jak jakiś obrazek sie nie chciał wyświetlić,więc myślę że to nie jest sprawka płci pięknej... :wink:Słoneczka z gg pod postami też sie teraz nikomu nie wyświetlają.
Ostatnio zmieniony przez Aneta83 Pią Lis 16, 2007 14:28, w całości zmieniany 2 razy  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 14:28   

Bogu dzięki !!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez janusz Pią Lis 16, 2007 14:29, w całości zmieniany 1 raz  

Kill3rReaper 

Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 16:25   

Aneta83, łatwo mówić... Może akurat wtedy ona tego nie będzie chciała i co wtedy? Można przez to ją bardziej wkurzyć... Ale jak ja już powiedziałem: nie miałem wiele do czynienia z dziewczynami, więc się nie chcę wypowiadać, ale porady które tutaj dajecie, szczególnie od płci pięknej ;) na pewno mi się przydadzą :)

Aneta83
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 18:41   

Kill3rReaper napisał/a:
Aneta83, łatwo mówić... Może akurat wtedy ona tego nie będzie chciała i co wtedy? Można przez to ją bardziej wkurzyć... Ale jak ja już powiedziałem: nie miałem wiele do czynienia z dziewczynami, więc się nie chcę wypowiadać, ale porady które tutaj dajecie, szczególnie od płci pięknej ;) na pewno mi się przydadzą :)

Możesz mi wierzyć na słowo,że wkurzysz ja jeszcze bardziej jak nic nie zrobisz.,więc już lepiej przytulić i powiedzieć że będzie dobrze,nawet jeśli nie jestes tego pewien,czasami takie małe ,,kłamstewka'' czynią cuda :wink:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

kubazw 
kubazw

Model Opla : bez Opla przez pół roku:-((
LPG: nie

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 18:47   

Może i ja cos dopisze,otóż kobiety sa bardzo skomplikowane i moim zdaniem robią wszystko zeby sobie utrudnić zycie idąc na zakupy potrafią dwie godziny zastanawiac sie która kupic sukienke,czy zieloną czy niebieską?Nie wazne jaka wybierze ważne jest po dwóch dniach wymieni ja na rózową :D Taki mały żarcik :mrgreen: Jedno jest pewne nie da sie bez nich żyć i osobiście bardzo je szauje :oops:

Aneta83
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 18:58   

kubazw napisał/a:
Może i ja cos dopisze,otóż kobiety sa bardzo skomplikowane i moim zdaniem robią wszystko zeby sobie utrudnić zycie idąc na zakupy potrafią dwie godziny zastanawiac sie która kupic sukienke,czy zieloną czy niebieską?Nie wazne jaka wybierze ważne jest po dwóch dniach wymieni ja na rózową :D Taki mały żarcik :mrgreen: Jedno jest pewne nie da sie bez nich żyć i osobiście bardzo je szauje :oops:

Z ta sukienką to nawet dobry przykład :wink: W sumie często mam tak ,jak i parę dni temu ...kupiłam sobie czapkę,pózniej wchodze do auta i zaczynam się w niej oglądać w lusterku i stwierdzam ze to jakaś totalna katastrofa i czapka odstaje za bardzo i nie ten wzorek miał być i w ogole co ja kupiłam :roll: no i tym sposobem mam pełno rzeczy w szafie które sobie leża,bo jakiś czas po kupieniu stwierdziłam że jednak mi się przestały podobać,i chyba nie byłam przy zdrowych zmysłach kupując to coś ;p
Ostatnio zmieniony przez Aneta83 Pią Lis 16, 2007 18:59, w całości zmieniany 1 raz  

kubazw 
kubazw

Model Opla : bez Opla przez pół roku:-((
LPG: nie

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 19:55   

Znam ten przykład z życia...Moja narzeczona jest w tym dobra :mrgreen: Dzieki temu miałem ubaw po pachy :D

janusz
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 00:42   

Aneta83 napisał/a:
kupiłam sobie czapkę,pózniej wchodze do auta i zaczynam się w niej oglądać w lusterku i stwierdzam ze to jakaś totalna katastrofa i czapka odstaje za bardzo i nie ten wzorek miał być i w ogole co ja kupiłam :roll:

To nic takiego, to normalne.
Ta zbyt wielka róznica plłci objawia sie np tak: facet i kobieta kupują samochód, ktoś pyta jaki, facet odpowiada :astra ,rok 2005 ,diesel, kombiak, no cudo dwie i pól sekundy do setki,
a niewiasta? Ona odpowie:
-różowy, tapicerka błekit, taki z odcieniem lazuru ale nie modrego
- dobra , dobra ,ale jaki silnik?
- No taki srebrzysty z czarnymi wykończeniami

[ Dodano: Nie Lis 18, 2007 23:48 ]
I to wcale nie jest nabijanie sie z kobiet, to prawda,
Żonkosie, przypomnijcie sobie ile razy żona kazała wam założyc np ciemnozielone spodnie, a wy przeszukiwaliście szafę by znaleźć takie, okazywało się że ta ciemna zieleń jest czarna po prostu ,ale nie dla Niej.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Odpowiedz do tematu