|
|
| Autor |
Wiadomość |
Bogo

Model Opla : Y17dt
Wiek: 42 Dołączył: 18 Paź 2007 Posty: 1602 Skąd: Szczecin
Punkty zdobyte: 140
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 20:28
|
|
|
| PioGor napisał/a: | | dalej smieerdzi musze znaleśc ten parownik on jest pod dmuchawą na podszybiu ? |
Nawet nie szukaj tylko jedź na porządne odgrzybianie. Są dwie metody efektywnego usuwania wszelkiego ścierwa zapachowego:
- Metoda ultradźwiękowa płyn czyszczący (chemia) jest rozpylany metodą ultradźwiękową.
- Metoda ozonowa która ma wysoką zdolność zabijania i usuwania bakteri, pleśni, kurzu oraz wszelkiego rodzaju nieprzyjemnych zapachów.
| PioGor napisał/a: | | pryskałem czymś do klimy dałem ok 50 pln i zalalem radio dziadostwo pisze walic w parownik tylko gdzie on jest no i w kratki za z kratek ciekło |
Takie metody nie pomogą tylko któraś z tych 2 pomoże usunąć to co jest w kanałach i na parowniku. Osobiście proponuję OZON. |
| Ostatnio zmieniony przez Bogo Sob Sie 16, 2008 20:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
karlos80484
Model Opla : Vectra A 1,7 TD
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 19:15
|
|
|
| sprawdz czy nie ma w układzie wentylacji myszy (weszła od zewnatrz i zdechła) |
|
|
|
 |
VectraTurbo
Model Opla : Vectra B 2.0 Dti
Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 22 Skąd: Wrocław Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 19:35 to samo
|
|
|
| U mnie dokładnie to samo, jak włącze klime to jest w miare ok, natomiast włączam zwykły nawiew i poprostu śmierdzi, co z tym zrobić? Czy ktoś zna dobrego speca od klimy we Wrocławiu ? Psikałem preparatem (NIE Plak..) i lekko stopił plastik na kratkach.... wiecej juz tego nie użyje.... |
|
|
|
 |
|
|
|