Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 18:56
Co do modów z tymi tematami ostatnimi, to ja byłem za tym by to zrobić, a informacje o statusie użytkowników, hehe też ja włączyłem by było bardziej kolorowo.
Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 17:01
Forum zmienilo sie nie do poznania, bylem w robocie i po 5 dnich normalnie szok
Troche denerwuja mnie reklamy miedzy postami ale to kwestja przyzwyczajenia.
Fajnie ze calosc szybko chodzi!
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 19:31
Ponieważ, zależy nam wszystkim na szybkim stabilnym forum, chciałbym prosić Was, forumowiczy byście też pomogli w tym poprzez jedną drobną rzecz :
Mianowicie chodzi oto, że jak już przeczytacie swoje nieczytane posty i zostanie Wam np. 10 postów nieprzeczytanych ale które nie chcecie czytać zarówno teraz jaki w przyszłości byście korzystali z opcji, oznacz posty jako przeczytane
Oczywiście nie jest to obowiązkowe ani nikt nikogo karać nie będzie, bo jest to kropla w morzu do sprawnego funkcjonowania forum, ale jako taki dodatek.
Chcemy wprowadzać coraz no nowsze i innowacyjne rozwiązania dla Was, bo dzięki Wam tutaj jesteśmy i dalej chcemy wspólnie dzielić się opiniami, informacjami śmiać się wspólnie z dzialu humor, czy efektywnie handlować w dziale giełda.
Dlatego jak już pewnie zauważyliście w ostatnim tygodniu przy współpracy z osobą pracującą w supporcie oprogramowania z jakiego korzystami a chodzi mi o jakże skromną osobę naszego forumowicza długiego (ale Cię ładnie zapowiedziałem, mam nadzieje ze bez pomyłki:P) wprowadziliśmy nowe modyfikacje.
m.in.
- została zaktualizowana wersja forum z 1.12.4 do 1.12.5
- usuneliśmy wszelkie bajery ze strony głównej, korzystające z zewnętrznych serwerów to jest :
a) serce (baner serca najwolniej się ładował z pośród wszystkich, które posiadaliśmy na stronie głównej)
b) pajacyk (tutaj było wsio ok)
c) reklamy z których utrzymujemy forum, serwer, domeny oraz inwestujemy w reklame i promocję naszego serwisu noi inne wydatki.
W związku z tym, że nie będziemy rezygnować ze wsparcia akcji pomocy innym tj pajacyk, serce zostaną one umieszczone na forum podejrzewam że w bieżącym tygodniu i napewno Was o tym poinformujemy.
Co do reklam Adkontekst, przesuneliśmy je na moją odpowiedzialnośc co jakiś post. Bodajże co 6 po 1 licząc. Wiem i zdaje sobie z tego sprawę, że mają one wielu przeciwników, ale proszę również o zrozumienie nas, iż nie pobieramy opłat i nie chcemy pobierać, również nie doliczamy ukrytych opłat do kubków czy też innych gadżetów jakie w przyszłości będą prawdopodobnie dostępne na forum.
Z wprowdzonych również zamian godna uwagi jest modyfikacja zwana krzykacze - służy ona do pokazania najbardziej aktywnych użytkowników na naszym forumowym czacie zwanym ShoutBoxem (na samym dole strony głownej forum)
Również wyszliśmy ze statystykami postów na górze pod naszym banerem
Modyfikacja, z której nie korzystaliśmy wcześniej to powiadomienie o nowym poście na GG, narazie będziemy ją stopniowo uruchamiać, dlatego jak są jacyś chętni to prosze o wiadomośc na mój numer GG 7302362 (zapraszam, wszystkich, którzy chca zamienić dwa słowa hehe jednym z adminów forum na gadulca) o numerze GG na który chcielibyście dostawać informacje (osobiście testowałem jest to męczące serio ale jakby znalazł się jakiś śmiałek to zapraszam)
No to toby było chyba na tyle mojego przemówienia mam nadzieje, że zbytnio nie przynudzałem.
Noi zapraszam do korzystania z forum i wyciskania z niego ostatnich soków pisząc posta za postem