Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Ważne: nowa wersja forum
Autor Wiadomość
18 Dlg eX NSsM 
mały książę

Model Opla : [area51]
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 16:58   

i mamy kolejne mody na forum :)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Peter 

Model Opla : Tigra
Zaproszone osoby: 719
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 18:50   

holcu napisał/a:
Level: poziom usera jest oparty na ilosci postow przez niego napisanych.

HP: reprezentuje aktywnosc usera. max hp oparte jest na levelu,
obecne ho oparte jest na tym jak czesto user postuje.

MP: pokazuje jak szybko user postuje. Max mp jest oparte na levelu,
kazdy post kosztuje mp, z mp czasem mp regeneruje sie

Exp: pokazuje ile user musi napisac postow aby osiagnac nastepny level.

poprzednio te informacje byly w profilu uzytkownika i tak chyba bylo dobrze, czy to jest potrzebne na kazdej stronie, przy kazdym poscie uzytkownika?

to samo jesli chodzi o "Ostatnie posty" na gorze forum - czy to jest potrzebne? :roll:

wg mnie mozna z tych 2 rzeczy zrezygnowac, ale jesli wiekszosc chce, zeby te gadzety zostaly, to ja sie dostosuje 8)

ps
nie to zebym marudzil i zeby byla jasnosc: big respect dla Dlugiego za prace nad forum :!: :mrgreen:

holcu 
Administrator

LPG: Nie
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 18:56   

Co do modów z tymi tematami ostatnimi, to ja byłem za tym by to zrobić, a informacje o statusie użytkowników, hehe też ja włączyłem by było bardziej kolorowo.

18 Dlg eX NSsM 
mały książę

Wysłany: Nie Paź 01, 2006 12:49   

wiem, wiem mapa nie dziala :) prace trwaja ...

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
18 Dlg eX NSsM 
mały książę

Wysłany: Nie Paź 01, 2006 13:09   

mapa dziala :)

GrzECHO 
ChEMIK

Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 17:01   

Forum zmienilo sie nie do poznania, bylem w robocie i po 5 dnich normalnie szok :shock:
Troche denerwuja mnie reklamy miedzy postami ale to kwestja przyzwyczajenia.
Fajnie ze calosc szybko chodzi!

holcu 
Administrator

LPG: Nie
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 19:31   

Ponieważ, zależy nam wszystkim na szybkim stabilnym forum, chciałbym prosić Was, forumowiczy byście też pomogli w tym poprzez jedną drobną rzecz :

Mianowicie chodzi oto, że jak już przeczytacie swoje nieczytane posty i zostanie Wam np. 10 postów nieprzeczytanych ale które nie chcecie czytać zarówno teraz jaki w przyszłości byście korzystali z opcji, oznacz posty jako przeczytane

Oczywiście nie jest to obowiązkowe ani nikt nikogo karać nie będzie, bo jest to kropla w morzu :) do sprawnego funkcjonowania forum, ale jako taki dodatek.

Chcemy wprowadzać coraz no nowsze i innowacyjne rozwiązania dla Was, bo dzięki Wam tutaj jesteśmy i dalej chcemy wspólnie dzielić się opiniami, informacjami śmiać się wspólnie z dzialu humor, czy efektywnie handlować w dziale giełda.

Dlatego jak już pewnie zauważyliście w ostatnim tygodniu przy współpracy z osobą pracującą w supporcie oprogramowania z jakiego korzystami a chodzi mi o jakże skromną osobę naszego forumowicza długiego (ale Cię ładnie zapowiedziałem, mam nadzieje ze bez pomyłki:P) wprowadziliśmy nowe modyfikacje.

m.in.

- została zaktualizowana wersja forum z 1.12.4 do 1.12.5

- usuneliśmy wszelkie bajery ze strony głównej, korzystające z zewnętrznych serwerów to jest :
a) serce (baner serca najwolniej się ładował z pośród wszystkich, które posiadaliśmy na stronie głównej)

b) pajacyk (tutaj było wsio ok)

c) reklamy z których utrzymujemy forum, serwer, domeny oraz inwestujemy w reklame i promocję naszego serwisu noi inne wydatki.

W związku z tym, że nie będziemy rezygnować ze wsparcia akcji pomocy innym tj pajacyk, serce zostaną one umieszczone na forum podejrzewam że w bieżącym tygodniu i napewno Was o tym poinformujemy.

Co do reklam Adkontekst, przesuneliśmy je na moją odpowiedzialnośc co jakiś post. Bodajże co 6 po 1 licząc. Wiem i zdaje sobie z tego sprawę, że mają one wielu przeciwników, ale proszę również o zrozumienie nas, iż nie pobieramy opłat i nie chcemy pobierać, również nie doliczamy ukrytych opłat do kubków czy też innych gadżetów jakie w przyszłości będą prawdopodobnie dostępne na forum.

Z wprowdzonych również zamian godna uwagi jest modyfikacja zwana krzykacze - służy ona do pokazania najbardziej aktywnych użytkowników na naszym forumowym czacie zwanym ShoutBoxem :) (na samym dole strony głownej forum)

Również wyszliśmy ze statystykami postów na górze pod naszym banerem :)

Modyfikacja, z której nie korzystaliśmy wcześniej to powiadomienie o nowym poście na GG, narazie będziemy ją stopniowo uruchamiać, dlatego jak są jacyś chętni to prosze o wiadomośc na mój numer GG 7302362 (zapraszam, wszystkich, którzy chca zamienić dwa słowa hehe jednym z adminów forum na gadulca) o numerze GG na który chcielibyście dostawać informacje (osobiście testowałem jest to męczące :P serio ale jakby znalazł się jakiś śmiałek to zapraszam)

No to toby było chyba na tyle mojego przemówienia :) mam nadzieje, że zbytnio nie przynudzałem.

Noi zapraszam do korzystania z forum i wyciskania z niego ostatnich soków pisząc posta za postem

ja37 
street killer

Model Opla : corsa b c20ne/18E/1,6SH
Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 20:26   

Dlugi,
Gratki :wesoly:
Odwaliłeś kawał dobrej roboty :wesoly:
:beer:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
Wisti 
The Fast | Smoczek

Model Opla : Była Astra 1.8 GT
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 21:07   

Powiem ze ja jesem zaj..... zadowolony ze nowego forum :)

:beer:

ja37 
street killer

Model Opla : corsa b c20ne/18E/1,6SH
Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 13:47   

Te reklamy co któryś post, to dobry pomysł :wesoly:
Jest większy wybór :mrgreen:

Odpowiedz do tematu