Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 22:48 Ważne: nowa wersja forum
Dzisiaj zrobiliśmy aktualizacje forum czego następstwem jest utrata wszystkich modyfikacji jakie wcześniej były zainstalowane.
Proszę zgłaszać w tym temacie wszystkie zastrzeżenia dotyczące forum, jak i propozycje dotyczące zainstalowania modyfikacji. Napiszcie które mody były wam bardzo pomocne i bez których to forum nie jest już tak wspaniałe
Pajacyk i Serce zostały usunięte tylko tymczasowo ponieważ trwają testy generowania strony.
Ponadto zauważyłem coś z użytkownikami obchodzącymi urodziny.Dokładnie chodzi o (sic)-a.
Jakieś 2 dni temu miał urodziny, zyczenia wysłane, a dziś znów jest w urodzinowiczach, co prawda bez "złóż życzenia" w nawiasie.
michu71, ja37, jesli chodzi Wam o powiadamianie o odpowiedziach w konkretnych tematach, to na dole strony macie "Śledź odpowiedzi w tym temacie"
kliknijcie to i powinno przychodzic powiadomienie
jak nigdy tego nie robie, bo potem za duzo maili mi przychodzi
Jeszcze w SB.
Kiedyś, jak kliknęło się na forumowcza, który napisał coś w SB, jego nick pojawiał się w polu "wiadomość".Teraz wyskakuje jego profil.
Było lepiej...