Model Opla : Vectra C 1,9CDTI,Corsa C 1,2
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 16:12
w sumie to mi go szkoda, chociaż gościa nie lubiłem. Oczywiście życze mu jak najlepiej i żeby cało z tego wyszedł ale tak sie kończy niestety brawura. Z tego co widziałem w TV to wypadek miał chyba miejsce na ulicy Puławskiej. Moja siostra mieszka w warszawie i często tam bywam, tak sie składa że często tamtędy przejeżdżam. Tam jest garb taki, hopka mała, Ziętarski musiał o tym wiedzieć. Czemu nie zwolił?? Co prawda niedawno remontowali tamten kawałek ale i tak tą hope czuć. Ciekawi mnie ile leciał...
_________________ widzisz w lusterku czarną Vectrę i?? zjeżdzasz mi z drogi bo myślisz że to policja
jestem oficjalnym "L"-kowiczem
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Michael Model Opla : Astra G
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 16:36
Wina jest tych łomów z ZDM! Oni jak zawsze nic nie robią podobno wiele wypadków zdarzyło się w tym miejscu a samochód przy 60 km/h jest ściągany na prawą stronę. Większość z nas jeździ Oplami i trudno jest niektórym to zrozumieć ale Ferrari przy 100 km/h po prostu się męczy! Ja lubie Zientarskich i tym bardziej wkurza mnie sytuacja gdy giną ludzie a osły administrujące drogą stawiają tylko kolejne znaki z ograniczeniem prędkości.
http://wiadomosci.wp.pl/w...=1204214951.499
P.S.
Kto teraz będzie prowadził studio F1 za 2 tygodnie? Oto jest pytanie!
Ostatnio zmieniony przez Michael Czw Lut 28, 2008 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Model Opla : Zafira A 1.8-16V Comfort
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 16:38
Wyrazy współczucia... Nieszczęśliwy zbieg okoliczności - gdyby nie filar ( dwa metry obok)mostu to śliznąłby się dalej i wyhamował. Skończyłoby się na oberwanych spoilerach a tak...?
Każdy jeżdzi szybko - nikt nie jest bez grzechu w tym zakresie.
Gepetto myślę, że reklama tego filmu w tym miejscu na miejscu nie jest...
_________________ Koneser z pomorskiego.
Ostatnio zmieniony przez Mieto-68 Czw Lut 28, 2008 16:40, w całości zmieniany 1 raz
Model Opla : Astra G & Vectra B
Zaproszone osoby: 5
Wiek: 32 Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 1037 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 19:05
Tragedia to ogromna, zginął człowiek, drugi ciepri, cierpią bliscy... Serdecznie im wpólczuję...
Michael napisał/a:
Wina jest tych łomów z ZDM!
Wina łomów z ZDM powiadasz...? Kto przy zdrowych zmysłach jeździ z prędkością 200 km/h tam, gdzie ograniczenie przewiduje tylko 50 Totalna G Ł U P O T A !!! Dobrze, że nikogo nie było w "polu rażenia" bo pewnie ofiar byłoby więcej...
_________________ Nieważne, że nas mało... ważne, że myślimy...
Model Opla : Opel Astra F X16SZ(chyba) HB
LPG: Nie
Wiek: 19 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 571 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 19:11
Tajga75 napisał/a:
Wina łomów z ZDM powiadasz...? Kto przy zdrowych zmysłach jeździ z prędkością 200 km/h tam, gdzie ograniczenie przewiduje tylko 50 Totalna G Ł U P O T A Dobrze, że nikogo nie było w "polu rażenia" bo pewnie ofiar byłoby więcej...
owszem popieram Maciek nie powinien tyle jechac ale z tego co mi wiadomo to tam jest specjalnie polozony znak bo im sie nie chcialo drogi robic a to czy przy 50 by nie wypadl przy tak dwardym zawieszeniu to teraz pozostaja tylko spekulacje
_________________ Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire!!!
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet