Model Opla : Astra F HTB
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 23:47
Piotrastra napisał/a:
ale tutaj widzę dwa posty do Piotrastra, a ja się tutaj w ogóle nie udzielałem, może mi się tylko wydaje że oni to do mnie napisali
same problemy z tym bbcode, może napisze poraz kolejny wyjaśnienie, bo każdy ma z tym problemy:
Każdy użytkownik forum ma możliwość pisania przy użyciu kodów, których normalnie nie widać, a dają w efekcie np. nick osoby, która to właśnie to czyta. I tak np. funkcja [y.o.u.] pisana bez kropek spowoduje to, że każda osoba która to przeczyta/natknie sie jakoś - zobaczy nie napis [y.o.u.] tylko zobaczy tam swój nick. To taki gadżet, który ma ułatwić/umilić pare spraw, a wprowadza sporo zamieszania. Także, jeżeli zobaczysz, że ktoś pisze "do ciebie", a wydaje ci się to mało prawdopodobne (z różnych przyczyn to właśnie używa funkcji you w [].
Troche to zakręcone, ale starałem się wyjaśnić
Ostatnio zmieniony przez aresq Nie Lip 02, 2006 23:48, w całości zmieniany 1 raz
Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 23:47
Piotrastra, to jest wlasnie tajemnicza komenda "you" ktora w miejsce tego wyrazu wstawia twoj nik i wydaje sie ze kazdy pisze tylko do ciebie a tak prawdemowiac to kazda osoba ktora wchodzi an ten temat czy inny bedzie widziala swoj nik u kazdej osoby ktora bawi sie ta komenda "you: .na samym poczatku HOLCU wyjasnil na czym to poega.ja tez myslaem ze kazdy cos chce od mojej osoby ale pozniej mi to wyjasniono.było smiechu co nie miara
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet