Model Opla : Corsa B C14SE
Wiek: 24 Dołączył: 22 Gru 2006 Posty: 188 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 13:42 Re: YOU - BB Code który sprawia niejednego z nas w zakłopota
holcu napisał/a:
Witam, chciałbym Wam przybliżyć ciekawy efekt jaki można zauważyc po stostowaniu polecenia you w poście, podpisie, shoutboxie.
w/w funkcja polega na tym, iż użytkownik aktualnie czytający, wiadomość będzie widział swój zarejestrowany nick w miejscu gdzie autor wiadomości napisał komendę YOU w [kwadratowym nawiasie]
Proszę się nie denerwować, przez to, bo zazwykle ma ona na celu śmieszną rzecz, bądz ewentualnie przypomnienie wszystkim użytkownikowm o jakimś wydarzeniu.
Często użytkownicy chcąc zwiększyć oglądalnośc swoich stron piszą w podpisac komendę YOU - byłeś już na tej stronie oczywiście you jest napisane w [] nawiasie a efekt będzie taki [you:cf9d17b76c] byłeś już na tej stronie - tzn każdy czytający będzie widział swój nick
Mam nadzieje, że wszystko wyjaśniłem i nie będzie więcej dochodziło do sporów
Pozdrawiam
Holcu
uzyj takiego kodu zeby nie musiec pisac you w nawiasie
Kod:
[code][YOU][/code]
Będzie taki efekt:
Kod:
[YOU]
_________________ Jest: Corsa B '94 C14SE
Było: Astra F '95 X16XEL
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.
lilo.pl globalgathering2008.info
Model Opla : Corsa B C14SE
Wiek: 24 Dołączył: 22 Gru 2006 Posty: 188 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 19:39
Adamczyk napisał/a:
[you:3d932ee848] nie mogłem się powstrzymac
gryzlo mnie to cala noc normalnie... ha ha ha
_________________ Jest: Corsa B '94 C14SE
Było: Astra F '95 X16XEL
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.
lilo.pl globalgathering2008.info
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Ha dopiero teraz sie kapnolem czytam shoutboxie i sie zaczolem denerwowac .
Zigrin [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 21:38
Padłem ofiarą tego śmiesznego systemu. W sumie szkoda, że zajarzyłem co i jak bo wydawało mi się że jestem już bardzo popularny teraz przypomniałem sobie że za takie zabawy zbanowali kolesia na forum Elektrody. [you:23a830a9c5] wiesz że to jest całkiem fajne?! Tylko ten jeden raz nie mogłem sobie darować
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet