Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1480 Skąd: Szczecin
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 09:12
Użytkownicy, którzy są z Opel 24 już jakiś czas wiedzą odnośnie you prawie wszystko. Wiedzą, że większość postów ze słowem you to drobne żarty, śmieszne teksty itp.
Aczkolwiek musimy pamiętać również o użytkownikach, którzy nie znają dobrze BB code, nie wiedzą o you praktycznie nic, i dla nich jak zobaczą tekst np.
[you] powiedz czemu tak namieszałeś na forum
to zazwykle reakcja jest taka :
1. Przerażenie
2. Objaw (co oni się mnie czepiają przecież nic nie zrobiłem)
3. E-mail do admina wyjaśniający (mam parę kiedyś bym wam wkleił do poczytania ale u mnie jak u księdza )
4. Za zwykle po przeczytaniu takich komentarzy odchodzą od nas z obawy, że coś nabroili i by ich nikt za to nie skarcił czy coś zrobił
Zanim przeczytają co to jest [you] zanim też zrozumieją to troszkę upłynie czasu, a do tego momentu możemy stracić drogocennego użytkownika, który jak już wspomniałem wystraszy się nas a przede wszystkim [you]
Stąd uchwało administracyjną podjętą hehe (lol), że you zniknie z forum opel24, aczkolwiek po tym jak mnie napadli (użytkownicy, kawalarze), że forum opel24 bez you to jak opel bez znaczka (opel) więc metodą sztuk persfazji podjęliśmy decyzję, że you zostaje w shoutboxie i bodajże w podpisach.
Model Opla : Corsa B C14NZ
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 753 Skąd: Kielce/Lublin
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 19:02
I bardzo dobrze. Jest dużo prawdy w tym co piszesz, a na SB może zostać bo tam raczej poważnych tematów się nie porusza
_________________ "Muszę przyznać, że przyjaciele, którzy widzieli mnie w tym trudnym czasie, rzadko mnie opuszczali. Było ich pięćdziesięciu trzech (któż może się pochwalić tak licznym gronem?): pięćdziesiąt dwie karty i butelka whisky."