no ja zdecydowanie polecam wszystkim UNIDENA 520XL radio nie do zdarcia do tego ja uzywam anteny HUSTLER SUNKER CB 109 na magnes spisuje sie bardzo dobrze!
uniden nie ma tam zwalajacych z kolan wymyslatych funkcji ale za to jest bardzo ale to bardzo niezawodne zwala jakosc do ceny bo teraz na allegro mozna miec taki wlasnie zestaw CB uniden i antene hustler za 370zl czy cos kolo tego
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Witam.
W mojej zafirce mam unidena 520 zamontowanego pionowo na słupku obok fotela kierowcy, gruszka leży sobie w pułeczce przy fotelu. Natomiast antene mam Lemm at-71 zamontowana na stałe do relinga z tyłu auta. Działa i wygląda super. Na allegro uniden 280 zł + lemm 95 zł.
Polecam.
nerro [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 18:28
jeśli macie fotki to z chęcią chciałbym je zobaczyć
Model Opla : astra f caravan
Wiek: 32 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 359 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 22:49
czesc co do radii to najlepszy sprzet ma president, a jesli chodzi o dobre radia w przystepnych cenach, to polecam alana tanie(w miare) i zarazem kultowe to onwa. nie kupuj radia przywiezionego z niemiec, bo maja 1w mocy wyjsciowej i wiekszosc kanalow w fm. co do anten to najlepiej montowane na uchwytach badz besposrednio do karoserii (lepiej sie stroja i maja lepsze osiagi magnesowk,i sa bardziej praktyczne dla tych co rzadko korzystaja z radia a poz atym kiepsko sie stroja oraz niszcza lakier. z anten polecam lemm lub president reszta to sztuka.
presidenta gorzej wystroic ale maja niezle osiagi lemm, sie ladnie stroja i tez z osiagami nie blado. a co do magnesowych podstaw anten to jak juz ja ulokujesz w jednym miejscu i wystroisz, to powinienes zawsze stawiac ja w tym miejscu (zmiana miejsca=powtorne strojenie), a niestety nadawanie z niewystrojonej anteny konczy sie spaleniem koncowki mocy w nadajniku jak bys potrzebowal wiecej szczegolow to daj znac pozdro tomek
Poprawiłam ort. Proszę używaj znaków interpunkcyjnych w ilości choćby minimalnej/Tajga75
Ostatnio zmieniony przez Tajga75 Wto Lip 10, 2007 22:37, w całości zmieniany 1 raz
-pawlo111 [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 22:47
z tego co wiem to radia presidenta i unidena sa na tych samych czesciach i placimy wiecej za firme president. Wic jesli komus nie zalezy na firmie to polecam unidena
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Ponoć od nowego roku nie mozna miec CB w osobówkach,ale to wiadomosc nie sprawdzona na 100%.
W całej UE jest dozwolone więc nie sądzę by nasi "wybrańcy narodu" zmieniali coś w tej kwestii przeciwko UE (choć niestety wszystkiego można się po nich spodziewać )
Model Opla : Asterix C16NZ
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 17:33
W polsce unideny sa zabronione..Nie maja jakiejs tam homologacji...A wszystko zapewne dlatego ze maja moc taka jak president a sa za pol ceny i jakis madrala wprowadzil zakaz uzywania...Co najlepsze zakazane jest uzywanie a nie sprzedaz