Model Opla : Corsa 1.4
Wiek: 30 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 9 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 23:40
Ja nie szukałbym radyjka po wymiarach bo możesz na jakieś siano trfić.Poszukaj sobie czegoś na allegro jest tego naprawdę dużo.Ja osobiście mam Presidenta i sobie chwale bardzo.
Model Opla : Opel Astra
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 08:38 Re: Malutkie radyjko ?
Lucaso napisał/a:
Witam,
jakie radyjko ma male wymiary? CHcialbym je schowac w otworze po popielniczce tylko chcialbym wiedziec pod jakie radio mam wycinac dziurke.
Małe dobre i tanie to Uniden 510... (sprawdź tylko czy sie zmieści ja miałem takie radio i byłem b.zadowolony)
andasa Model Opla : Astra
Wiek: 29 Dołączył: 10 Paź 2007 Posty: 26 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 09:02
Jak masz astre 1 to uniden ci wejdzie tylko będziesz musiał przenieść sobie zapalniczkę sam to wczoraj robiłem. Myślę, że każde radio tam wejdzie kwestia wycięcia i pogimnastykowania się z wycięciem otworu.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
zalezy jakiego radia szukasz jezlei bedziesz go uzywal tylko od czasu do czasu to mozesz kupic jakies takie srednie ale tez proponowalbym jakiegos unidena a nie jakies badziewie..a jezeli jezdzisz troche wiecej to polecam np. presidenta...osobiscie nie kupilbym tej ONWY
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet