Mariusz_760301 Model Opla : Astra G Y20DTH
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 20:13
A ja polecam Mantę:
http://allegro.pl/item351918159.html
Kupiłem ja za 300 zł w Carrefourze, do tego dokupiłem kartę SD 2 GB (za 60 zł), wgrałem Automapę 4 (bo oryginalny soft jest do d.) i teraz mam fajną nawigacje za mniej niż 400 zł na całą Europę
P.S Oryginalnie była tam MapaMap 3.0 - straszne dziadostwo - duuużo ludzi kupiło tą Mantę i wszyscy (z tego co wiem ) olali MapęMap na rzecz Automapy
Polecam
Ostatnio zmieniony przez Mariusz_760301 Sob Maj 10, 2008 20:16, w całości zmieniany 2 razy
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
A ja polecam Asusa R300. Koszt teraz to około 500zł - z najnowszymi mapami od iGo w wersji 8. Do tego ma Bluetootha ( można wykorzystac jako zestaw głośnomówiący, a nawet odczyta smsa ), ma modulator FM ( pozwala przetransmitować dostępny dźwięk (rozmowy telefoniczne, wskazówki nawigacyjne, itd.) do radia i głośników samochodu dla uzyskania najlepszej jakości odtwarzanego audio ). Ma automatyczny czujnik oświetlenia. No a przede wszystkich jakość wykonania bardzo dobra.
Retne Model Opla : Corsa B 1.0i
LPG: NIE
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 20:27
Witam
A ja polecam praktycznie dowolny telefon z JAVA i BLUETOOTH + odbiornik GPS BLUETOOTH + NAVIEXPERT (osobiście używam Sony Ericsson W810i + GPS MAINAV). Sporo podróżowałem z nim po województwie łódzkim i bez problemów trafiałem do punktów docelowych i to nie wpadając na żadne fotoradary .
Program komunikuje wszystko głosem w na tyle klarowny sposób, że nie trzeba patrzeć na ekranik
Witam, jakieś trzy tygodnie temu kupiłem MIO 560, wgrałem automapę i chodzi super, test na razie około 50 km wycieczki, ale po naprawdę małych miejscowościach, prowadzi super.
A samo PDA też spoko, można nawet pomyszkować i poczytać Forum Opel na hot spocie.
Naprawdę wiele funkcji, polecam cena 935 do tego etui Krusell, bardzo dobrze wykonane ze skóry.
pozdrówki
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet