MAŁY, jeszcze jej nie mamy, ba nawet ja jej nie mam bo jeszcze Przemo jej oficjalnie nie wydal
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 21:30
A powiedz mi kolego sympatyczny czemu po pieciu minutach(gdy nic nie robie na forum)musze sie logowac znowu?Moglbys wydluzyc ten czas,chociaz do tej pory jak bedzie juz dzialac automatyczne logowanie,sie musze co pare minut logowac az sie wpieniam normalnie!
nie jestem w stanie nic zrobic z tym logowaniem narazie
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 21:37
no coz!uzbraiam sie w cierpliwosc!ide na browca
matyjasz [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 09:22
Ejże przecież wszystko działa! Chodzi tylko o wyłączenie pilnowania IP w profilu, Większość z nas łączy się przez pseudo stałe łącza typu neo, więc IP jest dynamiczny, stąd kasza jak sądzę...
Zezwól na autologowanie tylko z ostatniego adresu IP:
Jeżeli adres IP będzie inny niż adres IP ostatniej wizyty wymaga ręcznego logowania. Wyłącz to TYLKO wtedy jeżeli masz zmienne IP i jest dla Ciebie kłopotem ręczne logowanie. Funkcja ta w dużym stopniu zabezpiecza twoje konto.
Musi być NIE
i hula...
Cytat:
A powiedz mi kolego sympatyczny czemu po pieciu minutach(gdy nic nie robie na forum)musze sie logowac znowu?Moglbys wydluzyc ten czas,chociaz do tej pory jak bedzie juz dzialac automatyczne logowanie,sie musze co pare minut logowac az sie wpieniam normalnie!
Czas żywotności cookie w module administracji... można ustawić na 0...
Poszukam i powiem dokładniej, miałem to samo na swoim forum, ludzie się skarżyli
Długość Sesji [ sekundy ] 3600
Nazwa cookiesów... może nie zmieniona? Może się nadpisuje z innym forum? to możliwe ?!? i sesja Ci wygasa bo ciacho odnosi się do innego forum..
moje ciacho nazywa się np: phpbb2mysql (też używam phpBB by Przemo)
Wqmąć razie dzisiaj zalogowałem się automatycznie zaraz po otwarciu strony.