Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1495 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 09:38
Z tego co pamietam jest ustawiona na 900 sekund = 15 minut
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
matyjasz [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 09:50
Może zatem MAŁY pije browca wolniej niż mu się wydaje i rozłącza go po 15 a nie 5 minutach...
Ale dear Sir Father President holcu, można chyba zaryzykować ustawienie cookie na godzinkę..., to forum jest w stanie obsłużyć kilka tysięcy jednoczesnych zdarzen z tego co pamiętam, więc jak zacznie mulić z powodu nadmiaru gośći to można skrócić czas, a teraz na razpęd dać więcej
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 10:06
No moze po 10,troche oszukalem moze, ale 15minut nie minelo napewno i musialem sie logowac na nowo!A z browarami to roznie bywa!
Ejże przecież wszystko działa! Chodzi tylko o wyłączenie pilnowania IP w profilu, Większość z nas łączy się przez pseudo stałe łącza typu neo, więc IP jest dynamiczny, stąd kasza jak sądzę...
Zezwól na autologowanie tylko z ostatniego adresu IP:
Jeżeli adres IP będzie inny niż adres IP ostatniej wizyty wymaga ręcznego logowania. Wyłącz to TYLKO wtedy jeżeli masz zmienne IP i jest dla Ciebie kłopotem ręczne logowanie. Funkcja ta w dużym stopniu zabezpiecza twoje konto.
Musi być NIE
i hula...
Ja to ustawiam u siebie w profilu, czy to ma zrobić admin forum? Bo nie znalazłem takiej opcji w swoim profilu...
jeszcze jedna rzecz nie kaczajet:
a mianowicie jak obserwuje watek i zakoncze go na np. 8 stronie to po dodaniu przez kogos kolejnego posta , przy moim nastepnym logowaniu zamiast przeniesc mnie na ta 8 strone ktora ostatnio przegladalem wywala mnie na poczatek czyli na 1
ło so chodzi?????
matyjasz [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 15:57
chiba trzeba klinąć zręcznie 'idź do strony' ... na INNYM forum przenosi nie wiem jak to działa, bo na moimforum piszę tylko ja )) i jeszcze się nie dochgrapałem 'nastpnej strony'
hahaha