Wysłany: Nie Lut 05, 2006 23:25 Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie
Opcaj Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie u mnie nie działa
Po wyłączeniu kompa, za każdym razem jak wchodzę na forum, to muszę wpisywać Login i Hasło
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Zezwól na automatyczne logowanie
Wybierz czy użytkownicy mogą być automatycznie logowani.
Automatyczne logowanie jest bezpieczne gdyż istnieje zabezpieczenie kont użytkowników i automatycznego logowania które polega na sprawdzaniu adresu IP ostatniej wizyty, jeżeli jest on inny, wymaga ręcznego zalogowania. Może to być utrudnieniem dla osób ze zmiennym IP. Zwykli użytkownicy mają możliwość wyłączenia tego zabezpieczenia w swoim profilu, nie mają jej Moderatorzy i Junior Administratorzy. Administrator ma możliwość wyłączenia tej funkcjii dla dowolnego użytkownika w edycji jego profilu.
Znów u mnie nie działa ta funkcja. I za każdym razem muszę wpisywać login i hasło. Mimo, że zawsze zaznaczam „Załoguj mnie automatycznie przy następnej wizycie.”
Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
xmajk [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 12:29
u mnie tez nie dziala...a coraz bardziej mnie to wkurza;/zniechęca jescze bardziej...
w wersji 1.12.4 bedzie mozliwosc kompletnego wylaczenia tej opcji. prosze czekajcie cierpliwie update lada dzien
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
xmajk [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 16:45
a nie mozna jeje zostawić i zrobić by działala i automatycznie logowała?
graF [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 21:16
A macie wlaczone akceptowanie ciasteczek? Jesli nie to nie bedzie dzialac. U mnie loguje bez problemu wszedzie i zawsze. Przy pierszym logowaniu pyta, czy zapamietac login i haslo i dalej zapominam o temacie. Moze w Windows to jest groznie? Pojecia nie mam...