duniu_bartek Model Opla : Corsa 98 1,5 td
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 22:45 zapraszam na stronke
witam wszystkich, jestem posiadaczem opla corsy 98 1,5td. Ostatnio napisalem stronke na zaliczenie z infy, zapraszam do obejrzenia i skomentowania w ksiedze gosci
Pamiętaj również o prawach autorskich, teksty muszą być unikalne i tworzone przez Ciebie, bądź znajomych.
z tymi reklamami to jest tak ze strona jest zrobiona na ramkach i w kazdej ramce serwer automatycznie zamieszcza reklame. mysle jak przerobic ta strone zeby jakos to obejsc
Model Opla : Vectra A C16NZ Sedan
Zaproszone osoby: 8
LPG: Nie
Wiek: 28 Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 2167 Skąd: Jarosław
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 21:39
Fajna stronka.
Brakuje Ci kilku silników w dziale CA (reszcie się tak dokładnie nie przyglądałem) ale to jeszcze wszystko jest do dorobienia.
A co do reklam... Nie wiem czy uda Ci się to obejść. Masz darmowy hosting a firma musi na czymś zarabiać Przerób stronkę na taką bez ramek i reklamy będą mniej uciążliwe.
duniu_bartek Model Opla : Corsa 98 1,5 td
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 00:39
loozack napisał/a:
Fajna stronka.
Brakuje Ci kilku silników w dziale CA (reszcie się tak dokładnie nie przyglądałem) ale to jeszcze wszystko jest do dorobienia.
A co do reklam... Nie wiem czy uda Ci się to obejść. Masz darmowy hosting a firma musi na czymś zarabiać Przerób stronkę na taką bez ramek i reklamy będą mniej uciążliwe.
jak mozesz to powiedz mi jakich brakuje to dorzuce jesli kots jeszcze cos zauwazy to prosze o wiadomosc i szybko poprawie