Model Opla : Była Astra 1.8 GT
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 09:24
ja popieram .. samemu można kupić identyczny kabel i przełożyć końcówki !! .. ostatnio mi sie kabel Zerwał i musiałem to sam zrobić ... dziła i jest git
Kiedy Odpalam Astre , Ulica mówi niema Lekko A potem na CPN płacz
" Chcesz sie zabić to Sie Zabij ,ale jak zabijesz kogoś razem z sobą to ludzie będą ci pluć na trumnę !! " Po Przeżyciach z ostatniego Zlotu do tego doszedłem !! Tekst By Młody Puławy
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
ja popieram .. samemu można kupić identyczny kabel i przełożyć końcówki !! .. ostatnio mi sie kabel Zerwał i musiałem to sam zrobić ... dziła i jest git
nie powiem z antenką magnesowkją president florida mialem zaje...kłopoty z przełozeniem kabelka ale dalem rade a i jak jest ktos zainteresowany to mogę ją opchnąc bo mam juz długiego bacika 100% sprawna tylko teraz niema pod spodem gumy ale dorzucam dodatkową podkładke magnesową zeby dachu nie rysnąć
_________________ Najmilsza chwila poranka, w łóżku nowa koleżanka
nr508853855 miarka@op.pl
Panowie chcecie stroić kabel do anteny...chociaż niektórzy to robią czy antenę . Kupcie dobrą antenkę Presidenta lub Sirio a gwarantuję wtedy czy kabel będzie miał 3 metry czy 10 jak wystroicie antenę to swr będzie OK . Wracając do wymiany kabla na dłuższy to w cenie beczki do łączenia dwóch kawałków masz jeden uczciwy... a lutownice to chyba każdy umie trzymać a co dopiero się nią posłużyć
Ostatnio zmieniony przez bezer Sro Lut 27, 2008 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : ASTRA G CARAVAN 1,6 16v
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 23:11
wydaje mi sie ze tak bo robi sie wtedy cewka tak samo jak z kablami elektrycznymi jak masz przdluzacz nie mozesz uzywac go do póki nie rozwiniesz calego
Poprawiłam ort/Tajga75
Ostatnio zmieniony przez Tajga75 Nie Mar 09, 2008 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Możesz zrobić tak.
Odciąć tyle ile potrzeba, odcięty kabel zarobić końcówkami, dokupić tzw. beczkę i po problemie. Jeśli będziesz chciał mieć dłuższy przewód zakładasz beczkę przykręcasz ten cześniej odcięty kabel i gitara.
_________________ www.fan4truck.bo.pl - Forum o ciężarówkach. Zapraszam.