Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 703
Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.
W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ciągu ostatniego wybranego czasu.
+++++++++++
takie coś dostałem - wylogowało mnie pierwszy raz i amba, jak wszedłem ponownie to taki komunikat. Uprasza się admina o zwiększenie liczby tych postów, albo o wyłączenie tej opcji.
1000 to za mało na takim żwawym forum , a ja na przykład nie zaglądam do niektórych działów wogóle i tam liczba nieprzeczytanych mi rośnie.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
na stronie glownej forum miedzy dzialami a tablica informacyjna na dole masz taki link jak "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" uzyj go i po problemie
matyjasz [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 13:27
Wiem, ale właśnie nie chce. Ale już mam rozwiązanie - poszczególne fora sobie oznaczę. A interesujące mnie pozostawię jako nie przeczytane.