Skocz do zawartości

lukasz 92

Użytkownik
  • Zawartość

    5
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O lukasz 92

  • Urodziny 21.03.1992

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Model
    Opel Agila
  • Silnik
    1.2 16V 75KM
  • Nadwozie
    minivan
  • Posiadasz LPG
    TAK
  1. dziękuję,za odpowiedz.Pojadę i zobaczę co wyjdzie z podłączenia do kompa. Witam, po podłączeniu się do sterownika silnika,wynika że usterka znajduje się w przewodzie od sterownika do licznika,lub padł sam wskaźnik.Odkręciłem licznik ,ale nie wiem który pin należy do tego wskaźnika
  2. Witam,może już naprawiłeś, ale jak nie to,ja bym sprawdził bezpieczniki
  3. A ten drugi czujnik temp w agili,gdzie jest?. BO ja wiem, tylko o tym ,co jest na obudowie pompy wody .A jak ten przewód połączę, to noś może się stać z tym sterownikiem? Witam ponownie,dziś wkręciłem nowy czujnik temp.I wiem że to nie był czujnik. Problem leży raczej w instalacji elektrycznej.I mam pytanie w którym miejscu wychodzi, lub łączy się z czymś przewód od czujnika ?.Który pin w kostce od licznika jest od wskaźnika temperatury ? ( licznik bez obrotomierza ).
  4. czyli mam odłączyć przewody od czujnika i je połączyć że sobą ?( ja mam czujnik na 2 piny ) wskazówka nie zmienia pozycji,gdy zapalam silnik, a nawet gdy pokonuje prasę 70MK
  5. Witam,jestem posiadaczem opla agili 1.2 16V z 2001roku.I mam problem,od pewnego czasu nie podnosi się wskazówka od temperatury silnika, i myślę że to poszedł czujnik temperatury,albo przewody od tego czujnika.Ale nie wiem jak to sprawdzić.Może ktoś miał podobny problem jak ja.
Partnerem serwisu: fabryka kart plastikowych LiderKarty
×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.