Skocz do zawartości

Tom3czek88

Forumowicz
  • Zawartość

    155
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    2

Ostatnia wygrana Tom3czek88 w dniu 27 Czerwiec

Użytkownicy przyznają Tom3czek88 punkty reputacji!

Reputacja

2

O Tom3czek88

  • Urodziny 23.07.1988

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Gdańsk
  • Model
    Opel Meriva A
  • Silnik
    1.7 CDTI 101KM
  • Nadwozie
    pordzewiale ale jest :D
  1. Aha,czyli mam rozumiec ze bede bez obaw mogl ciagnac przyczepke czy tez zamontowac uchwyt rowerowy ?
  2. No instrukcja, to widzialem ale pytanie bylo dlaczego sa w sprzedazy z tymi blachami i bez
  3. Witam, potrzebuje pomocy... zauwazylem ze n niektorych aukcjach sa sprzedawane haki bez blach zaznaczonych na obrazku... czym sie rozni on od tego z blachami?
  4. Swiecami zarowymi ? To mnie zadziwiles... no ok bede musial podzialac... dzieki sliczne za pomoc kolego
  5. No ok napewno posprawdzam, dzieki za wskazowki a co do mrugajacego podswietlenia? Jakies pomysly?
  6. Mam podobnie... po odpaleniu silnika podswietlenie mruga, akumulator na wylaczonym silniku ma 12.27V , a na odpalonym od 14.22 do 14.29 V, wkurzajace jest to mruganie a do tego wyskakuje mi ikonka EPS podczas jazdy wylacza mi wspomaganie kierownicy i slychac po lewej stronie kierownicy specyficzne pstrykanie prosze o pomoc zwlaszcza ze czeka mnie wyjazd:/
  7. Tom3czek88

    Jeszcze jeden problem......

    Na odpalonym, sprzeglo wcisniete a olej wymieniony wraz ze sprzeglem... dodam ze problem pojawia sie co jakis czas...
  8. Tom3czek88

    Jeszcze jeden problem......

    Panowie nie widze niczego co by moglo mi pomoc,mam problem z biegami 1,2 i R , czasami wchodza lzej a czasami tak ze trzeba go wbic na sile... nie ma na to jakiejs reguly, dodam ze 2 dni temu bylo wymieniane sprzeglo i na wybieraku wchodzi wszystko pieknie... przy "wkladaniu" biegow slychac (tak mi sie wydaje) metaliczne klepniecie... Pomocy Panowie nie widze niczego co by moglo mi pomoc,mam problem z biegami 1,2 i R , czasami wchodza lzej a czasami tak ze trzeba go wbic na sile... nie ma na to jakiejs reguly, dodam ze 2 dni temu bylo wymieniane sprzeglo i na wybieraku wchodzi wszystko pieknie... przy "wkladaniu" biegow slychac (tak mi sie wydaje) metaliczne klepniecie... Pomocy
  9. W wolnej chwili bede musial to zrobic, najpierw sprawdze czy wychodzi sygnal do pompki...
  10. Ok dzieki ale w moim przypadku to nie jest bezpiecznik
  11. Panowie mam problem, powiedzcie mi czy jest jakis bezpiecznik od spryskiwacza reflektorow? Jesli tak to ktory? Poniewaz przestalo mi spryskiwac:/
  12. Tom3czek88

    Brak reakcji przy odpalaniu

    U mnie okazal sie rozrusznik
  13. Tom3czek88

    Meriva nie odpala

    jesli chodzi o polaczenie z akumulatorem to jest wszystko dobrze przykrecone, akku ma ok. 1,5 roku wiec jego nie podejrzewalem .Dzieki Panowie
  14. Tom3czek88

    Meriva nie odpala

    Moxe tez ktos tak mial, auto z kluczyka nie chce odpalic, slychac jedynie pstrykniecie przekaznika i jakies buczenie, a na pych auto normalnie odpalilo... dodam ze przed tym auto na zimnym silniku odpalalo normalnie a na cieplym juz nie, chwile potrfalo zanim zaczal krecic... czy ktos wie co moze byc przyczyna?
Partnerem serwisu: fabryka kart plastikowych LiderKarty
×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.