Skocz do zawartości

Tom3czek88

Forumowicz
  • Liczba zawartości

    155
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    2

Zawartość dodana przez Tom3czek88

  1. Aha,czyli mam rozumiec ze bede bez obaw mogl ciagnac przyczepke czy tez zamontowac uchwyt rowerowy ?
  2. No instrukcja, to widzialem ale pytanie bylo dlaczego sa w sprzedazy z tymi blachami i bez
  3. Witam, potrzebuje pomocy... zauwazylem ze n niektorych aukcjach sa sprzedawane haki bez blach zaznaczonych na obrazku... czym sie rozni on od tego z blachami?
  4. Swiecami zarowymi ? To mnie zadziwiles... no ok bede musial podzialac... dzieki sliczne za pomoc kolego
  5. No ok napewno posprawdzam, dzieki za wskazowki a co do mrugajacego podswietlenia? Jakies pomysly?
  6. Mam podobnie... po odpaleniu silnika podswietlenie mruga, akumulator na wylaczonym silniku ma 12.27V , a na odpalonym od 14.22 do 14.29 V, wkurzajace jest to mruganie a do tego wyskakuje mi ikonka EPS podczas jazdy wylacza mi wspomaganie kierownicy i slychac po lewej stronie kierownicy specyficzne pstrykanie prosze o pomoc zwlaszcza ze czeka mnie wyjazd:/
  7. Na odpalonym, sprzeglo wcisniete a olej wymieniony wraz ze sprzeglem... dodam ze problem pojawia sie co jakis czas...
  8. Panowie nie widze niczego co by moglo mi pomoc,mam problem z biegami 1,2 i R , czasami wchodza lzej a czasami tak ze trzeba go wbic na sile... nie ma na to jakiejs reguly, dodam ze 2 dni temu bylo wymieniane sprzeglo i na wybieraku wchodzi wszystko pieknie... przy "wkladaniu" biegow slychac (tak mi sie wydaje) metaliczne klepniecie... Pomocy Panowie nie widze niczego co by moglo mi pomoc,mam problem z biegami 1,2 i R , czasami wchodza lzej a czasami tak ze trzeba go wbic na sile... nie ma na to jakiejs reguly, dodam ze 2 dni temu bylo wymieniane sprzeglo i na wybieraku wchodzi wszystko piekn
  9. W wolnej chwili bede musial to zrobic, najpierw sprawdze czy wychodzi sygnal do pompki...
  10. Panowie mam problem, powiedzcie mi czy jest jakis bezpiecznik od spryskiwacza reflektorow? Jesli tak to ktory? Poniewaz przestalo mi spryskiwac:/
  11. jesli chodzi o polaczenie z akumulatorem to jest wszystko dobrze przykrecone, akku ma ok. 1,5 roku wiec jego nie podejrzewalem .Dzieki Panowie
  12. Moxe tez ktos tak mial, auto z kluczyka nie chce odpalic, slychac jedynie pstrykniecie przekaznika i jakies buczenie, a na pych auto normalnie odpalilo... dodam ze przed tym auto na zimnym silniku odpalalo normalnie a na cieplym juz nie, chwile potrfalo zanim zaczal krecic... czy ktos wie co moze byc przyczyna?
  13. Panowie ktory z tych 3 przekaznikow jest od rozrusznika? A jesli zaden to gdzie go znajde?
  14. Podlacze sie do tematu ,wiem ze jedne sa kolo akumulatora,ale nigdzue nie znalazlem opisu.Czy oprocz tego miejsca sa gdzies jeszcze? Jesli tak to prosze o informacje gdzie i od czego sa...
  15. Tak dokladnie, przy włączonym silniku ze seiecaca kontrolka pokazywało takie napięcie,altek był zrobiony dobrze w zaufanej firmie ,jeśli chodzi o rozrusznik to wolę zero reakcji ,nawet nie "cyknie"ale czy to ma coś wspólnego z tym ze na zimnym odpalal a na gorącym nie?
  16. na multimetrze pokazuje 14.3 na odpalonym i 12.4 na zgaszonym silniku... wiec gdzie tu brak ladowania? A jeśli by było coś z przepustnica to raczej powinno się to jakoś objawiać niż sam blad...
  17. A gdzie to mogę zlokalizować? Tylko rzecz w tym ze auto normalnie jechalo obroty tez były w normie wiec akurat specjalnie tego błędu nie biorę do siebie... tak samo jak kontrolki braku ładowania przy odpaleniu na hol....
  18. Czyli z tego co rozumuje to najprawdopodobniej sterownik silnika?
  19. Akumulator ma prawidłowe napięcie,rozrusznik był robiony,wszystko było wymienione, alternator 2 miesiące temu... tylko dziwne ze odpalal na zimnym a na ciepłym juz nie, aż w końcu zupełnie kaput... dodam jeszcze ze metoda gaz+hamulec wyszedł mi błąd 2108...
  20. Witam! Nadeszła zima i co? Moje auto zostało unieruchomione:(problem zaczął się od tego ze jakiś czas temu zaczął trochę słabiej odpalać,w ostatnich 2 tygodniach trzeba było chwile zakręcić, a na rozgrzanym była reakcja,kolo robiło obrót po czym był brak jakiejkolwiek reakcji i rozrusznik zaczął znów kręcić i auto odpalalo. Po 2 tygodniach wracając ze sklepu auto juz zrobiło obrót ale już tym razem bez odpalenia... i z próby na próbę reakcja była coraz słabsza aż wkoncu dosłownie nic się nie dzieje... bezpieczniki w kabinie posprawdzane z nadzieją ze może coś ze sterowaniem silnika... Dodam że
  21. Witam,podpinam się do tematu... Tylko mój problem jest trochę inny i pojawił się wczoraj:/ temp.zew. +11*c,silnik nagrzanym do 85*c,w momencie gdy chciałem odpalić go drugi raz auto jakby zakręcilo,ale nie odpalił pojawiła się głucha cisza na 3 sek po czym zaczął kręcić i odpalił,dzieje się tak i na ciepłym i na zimnym,dojechalem do domu zgasilem auto po czym chciałem zczytać błędy metoda gaz+hamulec, lecz kontrolka cały czas mrugala nie pokazując żadnego błędu... Pomocy:/
  22. No i juz naprawiony:) problematyczna okazala się jakaś gumowa uszczelka która stwardniala i jakaś miedziana na przewodzie od oleju obawiałem się kosztów a za naprawę wydałem tyle co za olej Grześ08 dziękuję za pomoc:)
Partnerem serwisu: Karty Plastikowe && Karty Plastikowe
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.