Skocz do zawartości

greko10

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O greko10

  1. dzięki wielkie, zrobiłem tak samo jak w c14nz i działa jak ta lala, już nawet nie szarpie! A mam jeszcze pytanie, chodzi mi o benzynę, mianowicie, samochód nie jeździ na niej, kiedy przełączam na LPG, obroty spadają do 0. W ogole nie pali, a pompka działa. Nie ma napiecia, w dwoch kablach ktore prowadza do wtryskiwacza. Chodzi mi o takie dwa małe przewodziki, niebieski i czarny.
  2. No widzisz, tylko teraz mam problem, bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić Tzn. lewy tłok do góry..A jak rozwiązać problem z kablami które maja iść do modułu zapłonowego?? Ponieważ je także odłączyłem i nie wiem jak je teraz podłączyć...
  3. Witam! Jak w temacie, wyjąłem całą część i po ponownym włożeniu i wymianie palca, samochód nie odpala, w ogóle. Tylko pierdzi. Dosłownie... Z wydechu coś sobie "popierduje". Wiem także ze po wyjęciu aparatu, trzeba ustawić zapłon, lecz byłem u fachowca, i powiedział ze po 1; da się to zrobić na wyczucie, tzn. bez stroboskopa. A po 2: ze nawet bez ustawienia samochód powinien odpalić. Teraz moje pytanie/prośba do was. Chodzi mi o podłączenie kabli zapłonowych do kopułki oraz, o podłączenie kabli do modułu zapłonowego który znajduje się pod kopułką. Byłbym wdzięczny za zdjęcia lub coś w tym stylu. silniczek c16nz Pozdrawiam greko10 Dodałem model silnika do tytułu/ andrzej_m55
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.