Skocz do zawartości

Szwed95

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O Szwed95

Informacje o profilu

  • Model
    Opel Corsa C
  • Posiadasz LPG
    NIE
  1. Witam serdecznie Mam Opla corsa c 1.3 cdti 2005 r. Ostatnio jadąc nagle radio mi całkowicie zgasło i z głośników słychać było takie pykniecie krótkie jakby bezpiecznik poszedł. Radio w ogóle nie zaskakuje nawet wiec myslalem ze moze sie zepsulo ale podpialem je na krotko i dzialalo bez problemu. Bezpiecznik w radiu oraz wszystkie bezpieczniki pod maską są ok. Sprawdzilem miernikiem napiecie na kostce od samochodu do radia i wskazuje mi 12,7 lub 12,8 V jednak po podpieciu radia spada do 2,8 V. Nie działa do tego jeszcze podświetlenie panelu nawiewu pomimo wymiany żarówek. Prosiłbym o pomoc bo jednak nie chce wysyłac jeszcze auta do elektryka
  2. Ja miałem coś takiego w swojej corsie i pomogła dopiero robota wtrysków. Okazało się że jeden wtrysk był delikatnie przytkany i podczas czyszczenia się juz odetkał, więc na szczęście obyło się bez większych kosztów w serwisie. Potem wymieniłem jeszcze tylko akumulator na lepszy. Dzisiaj odpala bez większych problemów i jestem bardzo zadowolony, a też nad tym glowiłem się z mechanikami i dobre pół roku.
Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.