1.6 77kW 16V Z16XEP Prędkość a obroty silnika w motorze 1,6 16v
-
Podobna zawartość
-
Przez kyuubi1990
Witam mam pytanie odnośnie czujnika temperatury powietrza dolotowego . Temperatura na dworze 8 stopni, czujnik podczas jazdy pokazuje 16 stopni na postoju przy odpalonym silniku 30 stopni. Czy temperatura nie powinna być zbliżona do zewnętrznej?
-
Przez melon84
Witam serdecznie, posiadam Astre z 2006 roku z silnikiem 1.6 105 km + LPG BRC. Od momentu zakupu występuje u mnie dziwny objaw. Mianowicie autko delikatnie poszarpuję podczas przyśpieszania jak i odejmowania gazu (nie zawszę) na benzynie i gazie jest tak samo. Świece, wszystkie filtry nowe, tak samo jak i cewka zapłonowa, wyczyszczona przepustnica. . Macie jakiś pomysł komputer nie pokazuję żadnego błędu.
W wolnej chwili postaram się przywitać i wstawić zdjęcie mojego bolidu
-
Przez kyuubi1990
Witam posiadam astrę z 2006 roku z silnikiem 1.6 105 km twinport, losowo po nocy długo kręci rozrusznik po czym bez problemu odpala. Na ciepłym silniku czy nawet jak po stoi z 10 h po pierwszym uruchomieniu odpala od strzała świece, cewka, filtr powietrza nowe. Wyczyszczone co się da po za czujnikiem polozenia walu i walków rozrzadu one pojda jako kolejne przy pierwszej wolnej chwili. Macie jakies inne pomysly ?
-
Partnerem serwisu: Karty Plastikowe && Karty Plastikowe
Rekomendowane odpowiedzi