Warsztat Samoobsługowy Szczecin?
-
Podobna zawartość
-
Przez Pietron88
Witam, mam problem z Oplem Meriva B. Kiedy zamykam drzwi wszystko jest okej, ale kiedy chcę je otworzyć drzwi tylne za kierowcą nie otwierają się, sprawdziłem już zamek i jest dobry. Pytanie teraz co może być nie tak ? To elektryka gdzieś w drzwiach czy może jakiś inny problem i jak to zdiagnozować ?
-
Przez keczup0808
Dzień dobry,
mam problem, a mianowicie nie otwiera się elektryczna klapa bagażnika w Oplu Insignii Kombi 2009 grudzień. Najprawdopodobniej zepsuł się moduł/sterownik klapy, bo silniczek został wymieniony, a objawy nie ustąpiły. Czy jest tu ktoś, kto zna/zajmuje się naprawą takich modułów na terenie Dolnego Śkąska?
-
Przez olaf_0306
witam, mam Corse z 2015 I raz na jakiś czas pojawia się dziwna sytuacja A mianowicie przy opalaniu włącza się kontrolną ESP, ręczny/ na ekranie pojawia się komunikat awaria układu kierowniczego- jedź ostrożnie do tego często święci się check Itp. po rządzeniu samochodu i odpaleniu na nowo jest już wszystko ok. samochód jedzie normalnie. W momencie kiedy raz próbowałam jechać na tej "awarii" nie działa wspomaganie kierownicy, auto szarpie na każdym biegu I jazda powyżej 50kpm/h jest niemożliwa. czy ktoś może miał podobny problem ?
-
Partnerem serwisu: Karty Plastikowe && Karty Plastikowe
Rekomendowane odpowiedzi