Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

:ups: Dobrze wiedzieć, jutro rano jeszcze popykam dolnymi i może zacznie działać prawidłowo

Dzięki chłopaki za pomoc, Harnaś sorry za molestowanie telefoniczne :-D , Rafał :beer: really good job.

Jak coś zdam relację co i jak .

 

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Esey ...

Nie ma problemu.

I następny razem dzwoń a nie czekasz na wiadomość.

Jeśli pompa działa do pierwszego reagowania.

To wina leży w zaworach.

Któryś z nich się zawiesza lub nie podaje sygnału zwrotnego.

 

Styki zaworów do sprawdzenia.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzisiaj z rana dałem popalić tym dolnym, ale efekt jest dalej ten sam .

 

Czyli podpada mi ten który odpowiada za przednie prawe koło, bo przy module ABS 3 para odpowiadająca za nie miała za niską rezystancję .

YubKsZsl.jpg

a taka w 3 pozostałych

0dAaH3Jl.jpg

Czyż źle myślę Pany :?:

i który to zawór :gwizd:

Tutaj temperatura 7 st + mogę się pobawić :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.