Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Może jeszcze zmienić index.

Więcej by powiedział pewnie drahe.

Napisz do niego

Albo ArKos


Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ok indeksy zmieniałem nic nie pomogło , ale dzięki napiszę do kolegów .Jakieś rozwiązanie musi być , nie ma rzeczy niemożliwych .

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jedyna możliwość to chyba jakieś uszkodzenie przewodu lub te ideksy.


Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

przewód ok ,sprawdzony 2x i. indeksy to samo .Może w tym modelu inny pin w wyświetlaczu ,tak jak patrzyłem , albo uszkodzony wyświetlacz .Jak nawiązać kontakt z kolegami , przepraszam za to pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Drahe na PW.

ArKos może sie w tym temacie odezwie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

dzięki na starość zabiłem sobie ćwieka z babcią MERY :)


Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A może przyczyną jest to że masz Gida z innego auta , nie z Mery?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Fakt są z innego auta rozkodowane i sparowane moim kodem z kardpas, Radio działa z wyświetlaczem task jak na foto . Tylko BC coś ne teges 

GID jest z nery KU oznaczenie

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To trzeba poczekać na kogoś kto jest bardziej zorientowany.

Ale patrząc tutaj

https://opel.7zap.com/pl/car/x03/p/6/4-2/#10

to możesz sobie sprawdzić czy ten co masz pasuje.


Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ok sprawdzę  dzięki .Będę kopał dzlej w necie może coś wyłuskam . W serwisie nic sie nie dowiedziałem  jedynie że nie da rady 

Sprawdziłem wszystko się zgadza nr części i nr GM , jest ok . A indeks to jest kłopot bo w opcomie jest traktowana po macoszemu 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A Vauxem sprawdzałeś?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

tak włącznie z kopiowaniem i przenoszeniem indeksów

 

Nie wiem dlaczego nie maa połączebia ze sterownikiem no i ta litera F. 

Zostaje jedynie tech ale tutaj znaleść to jest niemożliwe ,Bieszczady 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
14 minut temu, Mery 11 napisał:

Nie wiem dlaczego nie maa połączebia ze sterownikiem

Jakim sterownikiem?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

oj żle napisałem z modułem ecu silnika , a podłączyłem pin 47 z pinem 16 GIDA. i nie jest ok 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czyli sterownik silnika.

Nie masz z nim połączenia interfejsem?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

taki sam silnik taka sama operacja opisana na tym forum przez ya.cek.  ,A nie wiem mówię o sygnale podawanym na Gida  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

łączenia z silnikiem raz jest raz nie może się połączyć ,interfejs , ale ogólnie to jest jako tako .Błędy pokazuje i usuwa  

 

Na razie dam sobie spokój. Walczę już drugi tydzień i brak efektów. Ja z tych jestem co / jeśli jest zamontowane to ma dziwłach, a nie przeszkadzać. :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie dodałem że to radyjko CD70 NAVT 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

a może trzeba zaprogramować średnią i szybką linie can ? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Moja wiedza się tutaj kończy.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

mo                        ze ktoś z forum , podpowie mi jak uleczyć GID aby pokazywał to do czego był żaprojektowany

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


Partnerem serwisu: Fabryka kart plastikowych LiderKarty
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.