jagoda Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Na trasie po przejechaniu jakichś 100km włączyła się kontrolka skrzynia biegów przegrzewa się zwolnij obroty. Po 15 minutach postoju można było jechać dalej ale znów tylko kilkadziesiąt km. Okazało się, że biegi zmienia mi do M7, 8 i 9 nie wchodzą. Po podłączeniu pod komputer wyskoczyły 2 błędy: P175F nieprawidłowy licznik komunikatów sygnału czujnika przyspieszenia i U0151 utrata komunikacji z modułem diagnostyczno-czujnikowym pneumatycznego systemu bezpieczeństwa biernego. Byłam u dwóch mechaników ale rozłożyli ręce. Macie pomysł co może się dziać? Żebym wiedziała co mówić u kolejnego mechanika   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/101588-opel-astra-k-skrzynia-bieg%C3%B3w-automatyczna-przegrzewa-si%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi