piglet Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Dzień dobry. Może temat był wałkowany ale nie do końca wiem co i jak. Vectra c miałem radio cd30 MP3 i wyświetlacz GID. Zakupiłem jakieś radio chińskie 2din z dekoderem can. Bez wylogowania starego radia podpiąłem nowe. Wszystko działa - ekran , sterowanie z kierownicy, panel klimy. Z poziomu chińskiego radia mogę wejść do menu zimie iść opcje. Pytanko czy jak po prostu zamienię na ekran CID to będzie działać? Nie kapuje tego logowania czy wylogowania. I co bym musiał zrobić żeby działał CID. To że nawiewy i ekran kupić to wiem, ale czy jeśli nic nie robiłem z radiem i wszystko działa to czy będzie tak samo z ekranem. Pozdrawiam i proszę o pomoc w temacie   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/103810-chi%C5%84skie-radio-2-din-a-ekran-cin/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi