krysztof Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Witam. Pół roku temu miałem wymieniane czujniki ciśnienia w oponach . No i niestety jeden już poszedł . Kupiłem nowy , wulkanizator wymienił. I teraz pojawia się problem . Rozkodowalem wszystkie czujniki i chciałem na nowo zaprogramować ( programowanie w toku ) . Nowy czujnik jako pierwszy się zaprogramowany ale następny nie chce się zaprogramować( przód prawy) , a jak podejdę do tylniego prawego mimo że kierunek wskazuje że ma przód prawo nie idzie a tylnie idzie. I potem dalej świeci tylne prawe ale nic już nie idzie dalej robić . Pomozecie bo drażni mnie świecąca kontrolka .Dodam że przed resetem oprócz tego uszkodzonego pozostałe normalnie funkcjonowały . Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/106374-tpms/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi