bit1 Opublikowano Poniedziałek o 16:03 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:03 (edytowane) Witam na forum, mam na dzieje, że to forum jeszcze żyje, a nie umarło jak większość for motoryzacyjnych. Kupiłem ostatnio żonie Opla Tigrę B, oczywiście przy zakupie dach działał bez problemu, niestety obecnie jest problem z jego otwieraniem i zamykaniem. Problem polega na tym, że po podniesieniu się pokrywy bagażnika siłownik nadal próbuje ją wypchnąć do góry a nie przechodzi do kolejnego etapu procesu otwierania/zamykania dachu. Nie wiem czy dobrze to opisałem dlatego zamieszczam filmik jak to wygląda. Po kilkunastu próbach czasem coś załapie i można otworzyć/zamknąć dach. Jest ktoś w stanie stwierdzić co jest nie tak i jak to naprawić? Edytowane Poniedziałek o 16:04 przez bit1   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/107632-problem-z-otwieraniem-i-zamykaniem-dachu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi