DamianSn Opublikowano Niedziela o 15:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:47 Witam serdecznie. Pacjent astra g 1.6 16v 100kucy ecotec 98r. Pierwsza sonda lambda znane miejsce, druga sonda była wkręcona ale z urwanymi kablami. Panowie gdzie jest w nich wtyczka w którą wpiąć sondę. 2 godziny oględzin i zero śladu... Czy jest możliwość że akurat jest to na jednej sondzie a druga była wkręcona jako zaślepka bo tłumik był od kąta do końca pierwszego wydechu widać zmieniany całkiem niedawno. Auto uwalone na przeglądzie za emisję spalin i błąd sondy. Pierwsza zmieniona bo ogólnie miała przedmuch spalin. Silnik pracuje lepiej, its także na pewno też i pierwszej było winą ale ciągle w głowie mam tą druga sondę. Kody silnika nie mam jak podać w bagażniku, drzwiach czy przy filtrze oleju zero kodu i aż mi ręce opadają że wogole mnie pokusiło za to się zabrać ale no przyjaciółce ciężko odmówić i teraz same problemy. Dziękuję za każdą pomoc !   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/109225-astra-g-problem-z-sondami-lambda/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi