CRAZYFAN125 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Witam jeśli ktoś tu jeszcze zawita, mam taki problem mianowicie: próbowałem dziś otworzyć dach w mojej Tigrze ale skończyło się na 3 niepowodzeniach, za 4 razem uchyliło się po czym nie chciało ani się zamknąć ani otworzyć, po krótkiej batalii wyglądało jakby przycisk miał problem ale gdy po nerwach dach się otworzył bagażnik zamknął się jak gdyby nigdy nic więc to nie wskazuje na przycisk jednak... Niestety próba zamknięcia dachu skutkowała jego powolnym wychyleniem się z bagażnika po czym tak jakby prądu nie było w mechanizmie i opadł (ciekawostka po użyciu przycisku żwawo się schował i zamknął się bagażnik). Miał ktoś coś podobnego? Po ratujecie bo głupio jakby deszcz nagle za dnia poleciał jak się gdzieś wyjedzie?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/110586-opel-tigra-b-dach-kt%C3%B3ry-raz-si%C4%99-otwar%C5%82-i-teraz-nie-zamyka-si%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi