Sir.kamil Opublikowano wczoraj o 20:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:09 (edytowane) Witam sprawa wygląda tak że byłem u mechanika aby wymienić rozrząd-łańcuch ( głośno już hałasował) + filtry i oleje oraz wymieniona została nowa misa olejowa ( Corsa D 2014rok 1.3 Cdti 95KM przebieg 194tys km) i po wymianie rozrządu słychać przy przyśpieszaniu na niskich biegach ze startu 3 sekundowe głośne " buczenie" jakby pod silnikiem, wycieków zero, auto ma moc i jeździ tak jak na 95KM i pytanie co to może być + oraz wyskoczyła ponownie ta nieszczesna kontrolka z kluczykiem z którą jeździłem chyba z 7 lat ale tak to autu nic nie dolegało. Wiem że mechanicy już któryś raz ja usuwali na kompie, i teraz pytanie co to moze być odnośnie tego dzwięku bo jest dużo głośniej niż było. Edytowane wczoraj o 20:10 przez Sir.kamil   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/111334-problem-po-wymianie-rozrz%C4%85du/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi